Franchise: Cloverfield

Actrice in de kijker: Odette Yustman

Naam: Odette Juliette Yustman
Geboortplaats: Los Angeles, Verenigde Staten
Geboortedatum: 10 mei 1985
Lengte: 1m78 ; Gewicht:
Sterrenbeeld: Stier ; Os (hout)
Burgerlijke status: Getrouwd met acteur Trevor Wright

Odette Yustman op bed als Beth McIntyre in Cloverfield

Vanwege het grote succes achter Cloverfield en een spraakmakende prestatie in The Unborn, besteed MoviePulp deze maand tijd aan actrice en hottie Odette Yustman. De bevallige 23- jarige jongedame van Los Angeles (geboortedatum: 10 mei 1985) kreeg haar eerste rol in de film Kindergarten Cop als Rosa. Ze studeerde af aan Woodcrest Christian High School en ging vanwege haar nominatie als homecoming queen de modellenwereld in. Ze kreeg eveneens heel wat kleine rollen in de films zoals Remembrance en Dear God, en ook op televisie was ze te zien in de shows South Beach, October Road. Haar carrière ging pas echt van start na haar rol als Beth McIntyre in Cloverfield. Ze heeft ook wat CGI ervaring door o.a. de stem te voorzien van Amata in het spel Fallout 3. Ze is eveneens heel kort te zien in de kaskraker Transformers en haar volgende projecten zijn de actie-komedie Rogue’s Gallery en de horrorfilm And Soon the Darkness. Lees verder Actrice in de kijker: Odette Yustman


Cloverfield breekt box office records van januari

Nog een toffe Cloverfield poster

De nieuwe monstermovie Cloverfield van de hand van Matt Reeves, met inspiratie van JJ Abrams, breekt momenteel potten in de VS. De film heeft alle records van januari verbroken en is nu al één van de succesvolste films ooit die tijdens de eerste maand van het jaar werden gelanceerd. De hele internetrage rond deze mysterieuze film heeft dus zeker zijn vruchten afgeworpen. Paramount heeft al gesprekken gehad met regisseur Matt Reeves om een vervolg aan de film te breien (typisch Hollywood) en hij zou ook meer opportuniteiten krijgen. Eén van de volgende films dat hij zal draaien, is The Invisible Woman. Eind deze week zal Cloverfield in België in première gaan. Ik ben benieuwd of er hier ook mensen zullen kotsen omwille van de handheld camera stijl. Allen daarheen! Bekijk de trailer hier!


Nieuw Cloverfield trailer

Cloverfield

De nieuwe master of suspense en ongeduld JJ Abrams heeft een nieuwe Cloverfield trailer uitgebracht. De 2 minuten durende trailer is een zalig stukje cinematografie dat de stijl van Abrams nog donkerder maakt als daarvoor. Dit kan komen, omdat Matt Reeves de echte regie om zich neemt (The Yards, Future Shock). De onbekende cast van dienst is Lizzy Caplan, Jessica Lucas en Mike Vogel. Van de magere Lizzy kan je al een interview bekijken op deze website. Enjoy the trailer!

Lees verder Nieuw Cloverfield trailer


Cloverfield 1-18-08 teaser trailer

Screenshot uit Cloverfield teaser trailer

De teaser van Cloverfield aka 1-18-08, die zowat elke filmblog ter wereld in de ban hield de voorbije weken, is eindelijk online. De mysterieuze trailer dook voor het eerst op bij de Amerikaanse screenings van Transformers****. Het gebruik van handheld amateur camera’s bracht het publiek in verwarring, waardoor er enkele uren later al heftige online discussies ontstonden over het hoe en waarom van deze nieuwe mindfucker van de hand van JJ Abrahams (MI:3****). Net als bij de hitserie Lost***, wist de jonge sterproducer/-regisseur weer met een minimum aan middelen een onnavolgbare hype te creëren. Hopelijk bevat Cloverfield 1-18-08 iets minder gebakken lucht dan voornoemde serie. We weten het vanaf 18 januari 2008. Bekijk alvast de intrigerende teaser trailer.

Lees verder Cloverfield 1-18-08 teaser trailer