Franchise: corman’s world

Corman’s World: Exploits of a Hollywood Rebel DVD review

Corman’s World ****

Regie: Alex Stapleton

Met: Roger Corman, Jack Nicholson, Martin Scorsese, Ron Howard, Peter Bogdanovich, William Shatner, Eli Roth, Quentin Tarantino, David Carradine, Peter Fonda

Speelduur: 90′

Bekijk deze schitterende documentaire over de peetvader van de exploitation-cinema als je houdt van Not Quite Hollywood en American Grindhouse.

Lees verder Corman’s World: Exploits of a Hollywood Rebel DVD review

Corman’s World: Exploits of a Hollywood Rebel trailer

Wie -net zoals wij- genoot van recente documentaires die focussen op vintage exploitation films zoals American Grindhouse en Not Quite Hollywood, geeft ook best deze Corman’s World: Exploits of a Hollywood Rebel een kans. In deze fonkelnieuwe docu wordt er gefocused op leven en werk van dé grootmeester van de trash-cinema, Roger Corman, die vooral in de jaren ’60 en ’70 zijn meest memorable werk afleverde. Corman werkte in die tijd samen met piepjonge cineasten als Martin Scorsese en Ron Howard, en beginnende acteurs als Jack Nicholson en Sylvester Stallone die allemaal opduiken in Corman’s World. Verwacht ook bijdrages van eeuwige fans als Quentin Tarantino, Eli Roth en Paul W.S. Anderson. Verschijnt deze winter op -import- DVD en video-on-demand.

Lees verder Corman’s World: Exploits of a Hollywood Rebel trailer