Franchise: Fast Five

Jason Statham tegenover Vin Diesel en The Rock in volgende Fast and Furious sequels?

Het onverwachte -doch terechte- monstersucces van Fast Five maakt een volgende sequel quasi onafwendbaar. Ondertussen gonst het web reeds van de geruchten. Zo zouden Fast and Furious 6 én 7 in één ruk opgenomen worden, zou de actie zich -voor het eerst- verplaatsen naar Europa, en zou Jason Statham (Transporter, The Expendables, The Mechanic) een serieuze kanshebber zijn om de rol van nieuwe slechterik toebedeeld te krijgen. Vooral dat laatste doet ons actiefilmhart bonzen van plezier. Het vooruitzicht om The Stath tegenover The Rock en/of Vin Diesel te zien staan alleen al! Hoop met ons mee dat dit gerucht bewaardheid wordt.

Lees verder Jason Statham tegenover Vin Diesel en The Rock in volgende Fast and Furious sequels?Een kijkje achter de schermen van Fast Five

Als er tussen het aanstormende zomerblockbuster aanbod één film opvalt, is het wel deze Fast Five. Geen 3D, geen motion capture, geen aliens, geen superhelden, geen robotten, gewoon stoere kerels, staalharde actie en stunts. Dit vijfde (!) deel van de franchise zou wel eens het beste van allemaal kunnen worden. Naast Paul Walker, Vin Diesel en zowat elk personage uit de vorige vier F&F films, duikt ook Dwayne ‘The Rock’ Johnson op als federaal agent die jacht maakt op Toretto en co. Fast Five verschijnt op 4 mei in de Belgische bioscopen. En dat is geen seconde te vroeg! Neem alvast een kijkje achter de schermen.

Lees verder Een kijkje achter de schermen van Fast Five


Fast Five trailer

Als er tussen het aanstormende zomerblockbuster aanbod één film opvalt is het wel deze Fast Five. Jazeker, het is een ook sequel, maar er zijn geen superhelden, gigantische robotten, dronken piraten of opdringerige aliens, noch 3D, gewoon spectaculaire actie van de bovenste plank, en zowat alle acteurs uit de vier (!) vorige Furious-films. Zowel Paul Walker, Vin Diesel, Jordana Brewster, Tyrese Gibson als Ludacris prijken op de affiche, aangevuld met die andere spierbundel, Dwayne Johnson, die momenteel uitstekend is in Faster (géén deel van de F&F franchise). Zéér benieuwd wat dit allemaal geeft wanneer Fast Five op 4 mei in de Belgische zalen verschijnt?

Lees verder Fast Five trailerFast Five teaser trailer

Enkele dagen terug berichtten we al over het feit dat in het vijfde deel van de Fast and Furious franchise actiehelden Vin Diesel en The Rock het tegen elkaar gaan opnemen. Dat dit meer dan ooit spektakel zal opleveren, zie je in onderstaande trailer. Fast Five verschijnt waarschijnlijk begin mei in de Vlaamse zalen.

Lees verder Fast Five teaser trailer


Vin Diesel en The Rock in The Fast and The Furious sequel Fast Five

Toen ons een tijdje terug het bericht bereikte dat er alweer een Fast and Furious sequel in de maak was, waren wij eerlijk gezegd weinig enthousiast. Maar nu we weten dat niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson het zal opnemen tegen Vin Diesel, is onze interesse meer dan ooit aangewakkerd. Alhoewel noch Diesel noch The Rock dé status hebben bereikt van een Stallone of een Schwarzenegger, is hun casting in één en dezelfde film wel van dezelfde allure als toen Jean-Claude Van Damme en Dolph Lundgren head-to-head gingen in Universal Soldier zo’n 20 jaar terug. Fast Five wordt geregisseerd Justin Lin die ook de twee vorige sequels inblikte, en zet nog andere bekende franschise-gezichten als Paul Walker en Tyrese Gibson op de affiche. Actiefans kunnen volgende lente hun hart ophalen in de dichtstbijzijnde multiplex.