Franchise: Frozen

Disney’s Frozen in top 5 meest opgebrachte films aller tijde

Frozen in top 5 van meest opgebrachte films aller tijdeFrozen moet wel de verrassing van 2013 zijn geweest. De eerste Disney-film na Rapunzel die terug naar zijn roots gaat, brak potten in de hele wereld en zijn opbrengst blijft maar groeien. Zo is Frozen inmiddels gegroeid tot de 5de best verdienende film aller tijd en laat zo kaskrakers zoals Iron Man 3, Skyfall, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, Transformers: Dark of the Moon, The Dark Knight Rises en Lord of the Rings saga achter zich.

Lees verder Disney’s Frozen in top 5 meest opgebrachte films aller tijde


Let It Go vanuit Frozen in maar liefst 25 talen

Frozen is een hit over de hele wereld en Disney heeft dit hard te danken aan zijn regionale versies gaande van Nederlands, Vlaams, Catalaans, Mandarijn, Cantonees, Thai en ga zo maar verder. Om dit nog even in de verf te zetten, hebben ze het liedje uit Frozen ‘Let It Go’ per zin laten overgaan in de verschillende talen waarin het is uitgebracht. Mooie editing en als kers op de taart eindigt het lied in het Vlaams. Geniet ervan!


Frozen trailer

Elza in Frozen van Disney

Na het succes van Rapunzel / Tangled krijgen we van Disney wat we steeds van ze mogen verwachten… Een gelijkaardige animatiefilm… *doh* Frozen is van de hand van regisseur Chris Buck (Tarzan), schrijfster (Wreck-It Ralph) en introduceert de stemmen van de mooie , , en . De eeuwige optimiste Anna gaat op zoek naar haar zus Elsa die door haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter omhelst. Wordt verwacht begin december 2013.

Lees verder Frozen trailer