Tag Archives: HBO

HBO Max komt niet vroegtijdig naar UK, Wonder Woman 1984 wordt daar gereleased op VOD vanaf midden januari

Het is altijd interessant om te zien wat er gebeurd over het Kanaal, want dan krijgen we een beetje het idee hoe de Amerikanen de Europese situatie proberen aan te pakken. Wonder Woman 1984 is daar inmiddels uit in bioscopen, maar gezien de coronamaatregelen zijn er heel weinig cinema’s open om de nieuwe DC Comics-blockbuster te vertonen. Nu ziet er het naar uit dat de film met Gal Gadot in de hoofdrol gewoon naar digitale platformen komt zoals iTunes. WarnerMedia heeft daarbij een releasewindow van amper 4 weken onderhandeld met Odeon & Vue. Vue zit ook in Nederland overigens, dus dat geeft een idee wat er misschien daar zal gebeuren met de groep die momenteel de release boycot samen met Pathé. Krijgen we dezelfde VOD-release in België of krijgen we een gewone bioscooprelease vanaf 15 januari 2021? En is het dan misschien niet veel te laat? Wordt vervolgd!
WarnerMedia lanceert zijn eigen streamingdienst HBO Max

WarnerMedia lanceert zijn eigen streamingdienst HBO Max

WarnerMedia, de nieuwe naam van de Amerikaanse media- & technologieconglomeraat van het voormalige filmstudio Warner Bros., Turner Broadcasting System (CNN, Cartoon Network, TIME Magazine…) & HBO, komen met hun eigen streamingdienst HBO Max vanaf mei 2020 in de Verenigde Staten. Daarmee geeft het een langverwacht antwoord op de komst van Apple TV+ & Disney+ die huidige streamingdiensten zoals HBO Now & Netflix in gevaar brengen. HBO & Warner zien het groot met exclusieve samenwerkingen tussen o.m. Reese Witherspoon (Big Little Lies), Nicole Kidman (Big Little Lies) & Greg Berlanti (producent van Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow en bedenker van Love, Simon) en zo is al bekend dat de volledige 10 seizoenen van Friends + een revival exclusief te zien zullen zijn op HBO Max, maar ook The Fresh Prince of Bel Air & Pretty Little Liars verhuizen exclusief naar HBO Max. HBO Max lanceert op 27 mei 2020 in de Verenigde Staten.

Continue reading WarnerMedia lanceert zijn eigen streamingdienst HBO Max

Telenet vernieuwt contract met HBO

Telenet vernieuwt contract met HBO
Telenet heeft zijn deal met HBO vernieuwd! Tot 2019 had de kabeloperator een contract met het bekende Amerikaanse betaalkanaal, maar deze wordt dus verlengd voor 3 jaar. Telenet verruimde eveneens zijn band met HBO door meer series van HBO aan te bieden. Dankzij de nieuwe deal bieden ze vanaf 2019 het volledige gamma HBO-topreeksen aan met klassiekers als Sex and the City, Flight of the Conchords en The Wire, maar ook recente toppers zoals Big Little Lies, Insecure en Game of Thrones.

Continue reading Telenet vernieuwt contract met HBO