Franchise: Mission: Impossible – Ghost Protocol

Mission: Impossible 4 – Ghost Protocol review

Mission: Impossible – Ghost Protocol ****

Regie: Brad Bird (The Incredibles)

Met: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Michael Nyqvist

Speelduur: 130′

Ga kijken naar deze adrenaline opwekkende brok entertainment als je houdt van de Bond films uit de jaren ’90, en tv series als 24 en Strike Back.

Lees verder Mission: Impossible 4 – Ghost Protocol reviewTom Cruise doet zijn eigen stuntwerk in Mission: Impossible – Ghost Protocol

Je kan van Tom Cruise véél -negatiefs- zeggen, maar niet dat de stinkend rijke superster geen lef heeft. Op zijn 49ste is Cruise dan ook nog steeds niet te beroerd om de meeste van het stuntwerk in Mission: Impossible – Ghost Protocol gewoon zelf te doen. Zo zie je hem in onderstaand filmpje bengelen aan het hoogste gebouw ter wereld. De vierde Mission Impossible film komt op 14 december in de Belgische zalen.

Lees verder Tom Cruise doet zijn eigen stuntwerk in Mission: Impossible – Ghost Protocol


Mission: Impossible Ghost Protocol trailer

In afwachting van een nieuwe Bond film, kunnen we zeker uitkijken naar deze Mission Impossible: Ghost Protocol, alweer de vierde in de franchise. En eerlijk gezegd, de trailer oogt G-E-W-E-L-D-I-G. Brad Bird neemt de regisseurstoel over van J.J. Abrams (die wel executive producer blijft). Zij die trouwens vinden Tom Cruise stilaan too old for this shit wordt, of gewoon genoeg hebben van die Scientology-snul (al blijft hij in de juiste rol wel een uitstekende acteur, red.), niet gevreesd, er gaan serieuze geruchten dat Jeremy Renner (in deze film nog in een bijrol, red.) in de toekomst de franchise zou gaan leiden. Naast Cruise en Renner herken je vast ook Simon Pegg, Tom Wilkinson en de mooie Paula Patton. Mission: Impossible Ghost Protocol verschijnt rond kerst in de zalen.

Lees verder Mission: Impossible Ghost Protocol trailer