Franchise: Ted 2

Box Office België update (2015 week 35)

Ted 2 banner

Inmiddels 3 weken houdt Ted 2 het goed uit aan de top van de Belgische box office: Fantastic Four & The Man From U.N.C.L.E. wisten de voorbije week stevig te floppen in België waardoor het mooi op plek nummer 1 mocht blijven staan. De teller staat ondertussen op 1,49 miljoen euro omzet voor Ted 2. Fantastic Four opende de voorbije week met 243.626 euro en bleef daarbij toch een stuk onder het recente resultaat van Ant-Man. Maar The Man From U.N.C.L.E. druipte echt af met amper 95.920 euro omzet in zijn eerste week. Triestig! De Minions blijven het nog steeds goed doen op plaats 2 in week 35 en ook Mission: Impossible – Rogue Nation krijgt het Belgische publiek mee: een 4de plaats na week 4. Nieuwkomers Sinister 2, We Are Your Friends & Une famille à louer flirtten allemaal met de 100.000 euro omzet in hun eerste week, terwijl American Ultra met amper 46.512 euro beter niet vertoond werd in België.
Continue reading Box Office België update (2015 week 35)

Box Office België update (2015 week 33)

Ted 2 banner

Tom Cruise mocht met Mission: Impossible – Rogue Nation niet lang de top aanhouden aan de Belgische box office: Het moest verrassend in week 33 de troon afstaan aan Ted 2! Met 691.008 euro doet het komische vervolg met Mark Wahlberg het zelfs beter dan de zoveelste verwerking van de Mission: Impossible franchise vorige week. Zelf de sterke opening van de originele Ted wordt verbroken met deze prestatie. Weer een voltreffer voor Universal Pictures! 3 animatiefilms sluiten vervolgens de top 5 af: The Minions, Inside Out & Pixels. Jurassic World blijft in de top 10 met inmiddels een jaaromzet van 7,51 miljoen euro voor The Minions met 6,54 miljoen euro inmiddels.
Continue reading Box Office België update (2015 week 33)Eerste Ted 2 trailer

Jessica Barth & Seth MacFarlane in Ted 2

Over de humor van (Family Guy, A Million Ways to Die in the West) kunnen er velen uren lang discussiëren, gezien hij zo zijn haters & lovers heeft maar niemand kan ontkennen dat Ted een schot in de roos was toen het uitkwam in 2012. Bijna 550 miljoen dollar waarvan meer dan 60% in het buitenland liegt er niet om. Een vervolg mocht dus niet uitblijven en na het zien van deze trailer kan je wel wat meer verwachten. Ted wil graag kinderen en schakelt daarvoor zijn eeuwige vriend John () in, maar het ene leidt tot het andere. In de female lead wordt vervangen door , maar ook & zouden van de partij zijn. Geniet van deze Ted 2 trailer!
Continue reading Eerste Ted 2 trailer