Meer over The A-team (film of serie)

The A-Team review

The A-Team****

Regie: Joe Carnahan

Met: Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley, Quinton Jackson, Jessica Biel

Speelduur: 121′

Compleet over-the-top en met de diepgang van een badkamertegel, maar hoe dan ook uitermate entertainend! Vanaf 16 juni in de bioscopen.

Lees verder The A-Team review

Empire covers van The A-Team en The Expendables

Het Britse filmmagazine, Empire, heeft wel vaker zeer exclusieve foto’s in de aanbieding, maar deze maand schiet de coolheidsfactor van hun cover nog eens flink de hoogte in, met niet één, maar twee waarlijk fantastische covers voor dé actieknallers van deze zomer, The A-Team en The Expendables.

Het nieuwe A-Team

a-team

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar regisseur Joe Carnahan heeft ze eindelijk bij elkaar, zijn nieuwe A-Team. Van links naar rechts op de foto: B.A. (Quinton Jackson), Hannibal (Liam Neeson), Murdock (Sharlto Copley) en Face (Bradley Cooper). Ook Jessica Biel zou een rolletje krijgen. Benieuwd wat dat gaat geven als The A-Team op 23 juni in onze zalen verschijnt. Ik noteer alvast de datum.

Het A-Team bijna opnieuw bij elkaar

the_a_team

Over de remake/reboot van de legendarische ’80s serie, The A-Team, worden er al maandenlang de nodige geruchten verspreid, zowel on- als offline. Maar met de start van de opnames in zicht, ETA augustus, lijkt het erop dat regisseur Joe Carnahan (die het roer overnam van John Singleton) eindelijk zijn team grotendeels bij elkaar heeft. Zowel Liam Neeson (in bloedvorm sinds Taken), Common (Terminator Salvation) en Bradley Cooper (The Hangover) zouden serieus in the running zijn om respectievelijk Hannibal, B.A. en Face te vertolken. Naar een Murdock wordt nog steeds gezocht. Iemand suggesties? The A-Team komt op 21 juli 2010 in de Vlaamse zalen.

Lees verder Het A-Team bijna opnieuw bij elkaar