Franchise: The Expendables

The Expendables 2 Blu-ray/DVD review

The Expendables 2****

Regie: Simon West

Met: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jet Li, Chuck Norris, Scott Adkins, Nan Yu

Speelduur: 100′

Een geweldig entertainende en superieure sequel op de actiehit van 2010. Nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD!

Lees verder The Expendables 2 Blu-ray/DVD review

Interview Dolph Lundgren (The Expendables I & II)

Soms krijg je als filmjournalist de kans om de groten der aarde te ontmoeten. Na jaren hoort dat er gewoon bij en treed er toch een zeker vorm van gewenning op. Toch breekt bij ondergetekende nog steeds het zweet uit als je de opportuniteit krijgt om één van je vroegere idolen aan de tand te voelen. Zo kregen we recent de unieke kans om de Zweedse spierbundel Dolph Lundgren te interviewen, voor de DVD- en Blu-ray-release van Sylvester Stallone’s kaskraker The Expendables. Iedere zichzelf respecterende actiefanaat die leefde tijdens de gouden jaren tachtig en negentig kan niet heen om knokfestijnen als Rocky IV, Red Scorpion, Masters of the Universe, The Punisher en Universal Soldier. Toch probeerde ik zoveel mogelijk een blik naar de toekomst te werpen van deze intelligente actieheld. Dit leverde enkele aangename en exclusieve nieuwtjes op voor de liefhebbers van de oldstyle actiefilms!

Lees verder Interview Dolph Lundgren (The Expendables I & II)


The Expendables trailer

Hier is ie dan eindelijk: een full-lenght trailer van The Expendables, het ouderwetse knok- en schietfestijn van en met Sylvester Stallone en (hou de adem in): Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Steve Austin, Eric Roberts, Danny Trejo en cameo’s van Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis. The Expendables komt volgende zomer in de zalen. Zeggen dat deze met stip op één staat als must-see van 2010, is het understatement van de eeuw.