Franchise: The Expendables 2

The Expendables 2 Blu-ray/DVD review

The Expendables 2****

Regie: Simon West

Met: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jet Li, Chuck Norris, Scott Adkins, Nan Yu

Speelduur: 100′

Een geweldig entertainende en superieure sequel op de actiehit van 2010. Nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD!

Lees verder The Expendables 2 Blu-ray/DVD review

The Expendables 2 review

The Expendables 2 ****

Regie: Simon West (Con Air)

Met: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jet Li, Chuck Norris, Scott Adkins, Nan Yu

Speelduur: 100′

Ga kijken als je de meest waanzinnige lijst aan actiehelden van vroeger en nu samen aan het werk wil zien in een old skool actieknaller.

Lees verder The Expendables 2 reviewThe Expendables 2 trailer

Het heeft er alle schijn naar dat The Expendables 2 de ultieme actieknaller wordt die de vorige al had moeten zijn. De trailer oogt in ieder geval meer dan spectaculair. Actiespecialist Simon West (Con Air, The Mechanic) kan dan ook beroep doen de meest indrukwekkende verzameling helden uit het genre ooit: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Jet Li en nog een paar minder bekende vleeshompen. The Expendables 2 knalt op 22 augustus de Belgische bioscopen binnen.

Lees verder The Expendables 2 trailerDe actiehelden uit The Expendables 2 krijgen stoere posters

De ‘full-length’ trailer van The Expendables 2 wordt zéér binnenkort vrijgegeven op het web. In tussentijd kunnen we alvast genieten van de individuele karakterposters van de actiehelden uit de cast. Wij selecteerden de posters van Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Jason Statham, en de photoshop-versie van de hoogbejaarde Chuck Norris. The Expendables 2 verschijnt bij ons op 22 augustus in de zalen.

Lees verder De actiehelden uit The Expendables 2 krijgen stoere posters


The Expendables 2 teaser trailer

Echt veel beelden krijgen we nog niet te zien uit The Expendables 2, maar de cast alleen al doet ons actiefanaten kwijlen van anticipatie: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris (!), Jean-Claude Van Damme, en Arnold Schwarzenegger! En met Simon West (Con Air, The Mechanic) zit het vermoedelijk in de regiestoel ook meer dan goed. In de zalen vanaf 22 augustus 2012.

Lees verder The Expendables 2 teaser trailerThe Expendables 2 poster

Met onder meer Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, (en hun rechtgeaarde opvolger Jason Statham). Enkel Steven Seagal en Mel Gibson ontbreken nog. Moest dit 1990 zijn, we zouden letterlijk kwijlen van anticipatie. Anno 2011 is het vooralsnog afwachten of The Expendables 2 de fouten van deel 1 rechtzet, en met name Schwarzenegger en Willis iets meer te doen krijgen dan een paar zinnen debiteren in een aftandse kerk. Maar de poster oogt cool, dat moet gezegd worden. Verschijnt volgend jaar in Augustus!


Chuck Norris, John Travolta en Jean-Claude Van Damme in The Expendables 2

Een tijdje geleden leerden we reeds dat Simon West (Con Air, The Mechanic) de plaats in de regiestoel zou overnemen van Sylvester Stallone voor de old skool actie sequel The Expendables 2. Ondertussen gonsen ook de casting geruchten over het wereldwijde web. De meest opvallende namen hierbij zijn John Travolta, onze eigen Jean-Claude Van Damme, en niemand minder dan de hoogbejaarde originele actieheld, Chuck Norris. Wie ook effectief Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke en Jet Li gaat vervoegen weten we met zekerheid in augustus 2012 wanneer The Expendables 2 in de zalen verschijnt. Maar we kijken ernaar uit!


Simon West regisseert The Expendables 2

De kogel is door de kerk (vrij letterlijk te interpreteren in dit geval, red.). Niet Sylvester Stallone, maar Simon West zal plaatsnemen in de regiestoel van The Expendables 2. Dat lijkt ons alvast een veilige keuze. West bewees met ondermeer Con Air en recent The Mechanic dat hij meer dan capabel is om old skool actiescenes in beeld te brengen, en moet dan ook in staat om de schoonheidsfoutjes (o.a. dat vermadelijde handheld camerawerk) van Stallone’s origineel recht te zetten. The Expendables 2 zou in de nazomer van 2012 al in de zalen moeten verschijnen. Alle actiehelden keren terug met op kop Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, en Bruce Willis die deze keer een grotere rol toebedeeld zou krijgen als slechterik van dienst. Of onze eigenste Jean-Claude Van Damme alsnog een rolletje zou krijgen is nog niet geweten. Ook rond Arnold Schwarzenegger blijft het na diens huwelijksperikelen ijzingwekkend stil. Hoe dan ook, we kijken er naar uit!

 

 

 Sylvester Stallone regisseert noch schrijft The Expendables 2

Vorig jaar scoorde Sylvester Stallone een -toch wel vrij verrassend- grote hit aan de box office (275 miljoen $ tot op heden excl. DVD opbrengsten) met The Expendables, zijn ode aan de gespierde actiefilms uit de jaren ’80 die van hem een wereldster maakten. Het was al een tijdje bekend dat er een sequel in de maak is, maar vandaag geraakte bekend dat Stallone The Expendables 2 niet zal regisseren noch het script gaat neerpennen. Er zou zelfs al een eerste versie van het scenario bestaan geschreven door Ken Kaufman (The Missing) en een zekere David Agosta. Sly speelt wel opnieuw de hoofdrol, en blijft aan boord als executive producer. Momenteel zouden de onderhandelingen met potentiële regisseurs in volle zwang zijn. Van de casting (van bijvoorbeeld Jean-Claude Van Damme) is nog niet veel geweten, al ‘zou’ Bruce Willis deze keer een grotere rol toebedeeld krijgen als de bad guy van dienst.

Lees verder Sylvester Stallone regisseert noch schrijft The Expendables 2