Franchise: the losers

The Losers / Cop Out review

The Losers**1/2 / Cop Out*1/2

Regie: Sylvain White / Kevin Smith

Met: Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba / Bruce Willis, Tracy Morgan, Sean William Scott

Speelduur: 95′ / 105′

Verspil je tijd en geld niet aan deze fletse en zoutloze pogingen tot jaren ’80 guilty pleasures die in juni in de bios verschijnen.

Lees verder The Losers / Cop Out reviewThe Losers trailer

the-losers-posterEerlijk gezegd hadden wij tot kort ook nog nooit van The Losers gehoord, maar daar komt nu gelukkig verandering in met deze geweldige trailer. Het plot van The Losers mag dan weinig origineel zijn: uitgerangeerde soldaten die een team vormen en hachelijke missies uitvoeren – hoor ik daar iemand The A-Team roepen? -, de uitwerking oogt fris,cool en schaamteloos entertainend. De grootste aantrekkingskracht van The Losers gaat echter uit van zijn eclectische, hippe en supergetalenteerde cast – hou de adem in -: Zoe ‘Avatar’ Zaldana, Jeffrey ‘Watchmen’ Dean Morgan, Idris ‘The Wire’ Evans, Chris Evans en Jason Patric. The Losers heeft nog geen releasedatum in Europa, maar hopelijk wordt dit gauw rechtgezet.

Lees verder The Losers trailer


Regisseur Tim Story verfilmd the Losers

stripverhaal The LosersTim Story, bekend van bijdrage in de Fantastic Four films, gaat zich in een nieuw comic book avontuur storten. Deze keer zal hij voor Warner Brothers DC Vertigo strip The Losers uit 1970 verfilmen. The Losers wordt in een hedendaags jasje gestoken door de personages te potretteren als een Special Ops elite groep die door de Amerikaanse overheid worden vervolgd. De commando’s bevechten het kwaad aan beide kanten van de medaille. Het script zal geleverd worden door Jamie Vanderbilt (Zodiac) in samenwerking met stripschrijver Andy Diggle en producers van dienst zijn Akiva Goldsman en Kerry Foster.