Franchise: Wall Street 2


Wall Street 2: Money Never Sleeps teaser trailer

wallstreet

Oliver Stone is blijkbaar nog volop bezig met de postproductie van zijn Wall Street: Money Never Sleeps, het langverwachte vervolg op de ’80s yuppen-klassieker, Wall Street, want de eerste teaser trailer liet wel heel lang op zich wachten. Maar er is ook goed nieuws: dit zou wel eens een fantastische return to form voor Stone kunnen worden! De sequel kon dan ook niet op een beter moment komen. In volle economische recessie klinkt het aloude credo ‘greed is good‘ nog wranger dan voordien, wetende dat de bankiers die de huidige crisis hebben veroorzaakt, letterlijk zijn groot geworden opkijkend naar Gordon ‘lunch is for wimps’ Gekko en de zijnen. Michael Douglas herneemt zijn legendarische rol, bijgestaan door een eclestische, kwaliteitscast bestaande uit Shia LaBeouf, Josh Brolin, Susan Sarandon en een cameo voor Charlie Sheen als originele Gekko-protégé Bud Fox. Je merkt het: wij kijken hier oprecht naar uit. Wall Street: Money Never Sleeps komt al op 21 april in de Belgische zalen, een volle twee dagen voor de Amerikaanse bioscooprelease.

Lees verder Wall Street 2: Money Never Sleeps teaser trailerOliver Stone en Michael Douglas keren terug naar Wall Street in Money Never Sleeps

wallstreetgekko-440x286

We schreven reeds in 2007 dat er sprake was van een mogelijke sequel op Wall Street. Deze week werd het nieuws officieel bevestigd. Waar echter eerst werd aangekondigd dat Oliver Stone niets met het project zou te maken hebben, gaat de cineast nu toch plaats nemen in de regiestoel. Wall Street 2, oftewel Money Never Sleeps, heeft logischerwijze de economische recessie als hoofdthema. Shia LaBeouf vervangt Charlie Sheen als nieuwe pupil van Gordon Gekko (dé destijds sublieme Michael Douglas). Verwacht in de zalen in 2011.

Lees verder Oliver Stone en Michael Douglas keren terug naar Wall Street in Money Never Sleeps


Opvolger voor Wall Street in de maak?

Gordon GekkoOliver Stone‘s meesterwerk Wall Street is zonder twijfel de ultieme ’80s yuppie-film. Michael Douglas zette een absolute glansprestatie neer als Gordon Gekko, de blueprint voor elke meedogenloze businessman die zou volgen. Het leverde hem verdiend een Oscar op voor de beste mannelijke bijrol. 20th Century Fox maakte onlangs bekend dat er concrete plannen zijn voor een sequel, getiteld Money Never Sleeps. Douglas zou zijn klassiek geworden rol hernemen. Oliver Stone zelf werkt jammer genoeg niet mee aan de film. Hieronder kan u nog eens genieten van Gordon Gekko’s Greed is Good-Speech.

Lees verder Opvolger voor Wall Street in de maak?