Red 2 review

Red 2 posterRed 2 ***

Regie: Dean Parisot (Fun with Dick and Jane)

Met Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Anthony Hopkins, Byung-hun Lee, Mary-Louise Parker, Catherine Zeta-Jones,…

Speeltijd: 116′

Ga kijken als je hield van Red, Mission Impossible 4 en James Bond-films zoals Die Another Day.

Het verhaal: CIA-agent Frank Moses is gepensioneerd en werkt aan zijn nieuwe carrière als brave huisvader. Tot gekke Marvin voorbij komt en hem in een nieuwe avontuur sleept om op zoek te gaan naar project ‘Night Shade’.

Hellen Mirren in Red 2

Ons verdicht: De eerste Red film werd een succes met een heerlijke mix tussen actie, humor en spanning. De opvolger van de DC Comics stripwereld neemt de allure van een Mission Impossible film over met droomlocaties zoals Londen, Parijs en Moskou. Oude rotten zoals Bruce Willis, John Malkovich en Helen Mirren geven de film net een andere twist, zeker met de indrukwekkende special effects scènes. Toegegeven, deze opvolger doet het iets minder als zijn voorganger, maar desalniettemin zal iedereen die houdt van spionage, intrige en Bruce Willis deze film wel waarderen.

Besluit: Red 2 is een entertainende film om een keer te huren. Oordeel zelf en bekijk onderaan de videoclips Chase, Convenience Store Fight and How Are Things:

3 gedachten op “Red 2 review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter