Fotoreportage The Loft première Antwerpen

the_loft_2014_posterWoensdag 15 oktober was het dan eindelijk zo ver! De met veel toeters en bellen aangekondigde Amerikaanse remake van dé meest succesvolle Vlaamse film aller tijden, The Loft, werd eindelijk op het Vlaamse bioscooppubliek los gelaten. Enkele dagen eerder opende de prent weliswaar al het Film Fest Gent, maar dat was duidelijk maar een oefening for the real deal

 

 

Want in chique wagens kwam de cast en crew – waaronder regisseur Erik Van Looy, scenarist Bart De Pauw en uiteraard ook de twee fraaie Amerikaanse hoofdactrices Rachael Taylor (Transformers, Shutter) en Isabel Lucas (Home and Aways, Transformers 2) – aangereden tot aan de rode loper, waar het gezelschap onder het alziende oog van de landelijke pers de trappen mochten opstijgen als ware filmhelden. Het is duidelijk dat de Loft-hype weer op volle toeren draaide. Matthias Schoenaerts was misschien niet van de partij, maar Moviepulp was er uiteraard wel bij en we maakten onderstaande fotoreportage van deze feestelijke The Loft première.

*Met dank aan fotograaf Kevin Baert en Kinepolis Film Distribution.

Hou ook deze pagina’s in de gaten voor onze ongezouten mening over deze Amerikaanse remake, wederom in een regie van Erik Van Looy.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.