Win gratis bioscooptickets voor de nieuwe Vlaamse horrorfilm Welp

WELP poster

MoviePulp.be geeft jou de kans om 3 duotickets te winnen voor Welp, de nieuwe Vlaamse horrorfilm van Jonas Govaerts over de Scouts gone bad… Wees paraat op 29 oktober!

De hele cast van Welp op een rij

SYNOPSIS:
Sam, een fantasierijke, wat in zichzelf gekeerde welp, vertrekt op scoutskamp naar de Ardennen. Eenmaal aangekomen in het bos, merkt Sam al snel dat er iets niet pluis is: hij ontdekt ondermeer een mysterieuze boomhut, bewoond door een verwilderd, gemaskerd boskind, Kai. De andere welpen en leiding hebben echter geen oren naar zijn Sam’s avonturen: de jongen vertelt wel vaker straffe verhalen, en bovendien heeft leider Peter het te druk met te flirten met foerierster Jasmijn, dik tegen de zin van hoofdleider Kris. Alleen Sam lijkt te beseffen in wat voor gevaarlijke situatie de scouts zich bevinden: Kai blijkt namelijk slechts het hulpje van De Stroper, een lokale psychopaat die het bos rondom het scoutsterrein heeft bezaaid met dodelijke vallen…

CAST: Titus De Voogdt, Stef Aerts, Evelien Bosmans, Maurice Luijten, Jan Hammenecker

REGIE: Jonas Govaerts (Cats & Women, Super8, Monster!)

TRAILER:

VRAGEN:

Like de Facebookpagina van MoviePulp en beantwoord de volgende vragen correct:

  • Aan welk personage van Marvel laat de foto in de poster van Welp jou denken? Een tip vind je hier.
  • Acteur Maurice Luijten die een welpje vertolkt in de film laat heel sterk denken aan een jonge Amerikaanse acteur uit Hollywood. Kan je ons zeggen de welke? Een tip vind je hier.
  • Producent Peter De Maegd werkte mee aan een film met een Antwerpse titel. Over welke film hebben we het hier? Een tip vind je op de officiële website van de film.

Stuur jullie antwoorden zo snel mogelijk door naar info@moviepulp.be. Succes!

De winnaars zijn bekend: proficiat aan Jimmy Van Impe, Kurt Vandorpe & Kenny Devos. Jullie tickets zullen zich weldra in de postbus bevinden!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter