Meer over Welp (film of serie)

Welp wedstrijd

welp cover

Het regent wedstrijden op Moviepulp en dit keer is het de beurt aan de het indrukwekkende horrordebuut van Jonas Govaerts: Welp. De spannende horrorfilm is vanaf vrijdag 6 maart verkrijgbaar op DVD én Blu-ray. En wij mogen van de fijne mensen bij KFD maar liefst 4 Dvd’s wegschenken en 1 Blu-ray van Welp. Heb jij interesse? Lees dan snel verder.

Lees verder Welp wedstrijd

Welp recensie

welp posterWelp ***1/2

Regie: Jonas Govaerts (Super8)

Met: Maurice Luijten, Stef Aerts, Titus De Voogdt, Evelien Bosmans, Gill Eeckelaert, Jan Hammenecker

Speelduur: 85′

Ga kijken als je houdt van een vakkundig gemaakte slasher van eigen bodem gemaakt met respect voor het genre.

Lees verder Welp recensie

Win gratis bioscooptickets voor de nieuwe Vlaamse horrorfilm Welp

WELP poster

MoviePulp.be geeft jou de kans om 3 duotickets te winnen voor Welp, de nieuwe Vlaamse horrorfilm van Jonas Govaerts over de Scouts gone bad… Wees paraat op 29 oktober! Lees verder Win gratis bioscooptickets voor de nieuwe Vlaamse horrorfilm Welp

Trailer van de Vlaamse horrorfilm Welp

Welp trailer

Binnenkort is het Halloween en ook België begint stil aan in de ban van deze Amerikaanse viering te komen. Zo ook onze filmindustrie, die de horrorfilm Welp volop aan het promoten is voor de avond voor Allerheiligen. In Welp krijgen we welpje Sam te zien die op scoutkamp in de Ardennen in aanraking komt met het enge boskind Kai en zijn baas De Stroper. Crew zijn geen onbekende in de Vlaamse filmwereld: regisseur Jonas Govaerts betrok cinematograaf Nicolas Karakatsanis (Rundskop, Linkeroever, The Loft) en producenten Richard Christian Matheson & Peter De Maegd die o.m. samenwerkte met Steven Spielberg bij het project. Onderaan de trailer van Welp!
Lees verder Trailer van de Vlaamse horrorfilm Welp