Deze maand op Netflix België (november 2014)

Deze maand op Netflix (november 2014)

Wat gaat de tijd snel, er is namelijk weer een nieuwe maand verstreken. En daarom blijven we doorgaan met onze aanraders op Netflix. Deze keer nemen we een kijkje naar de serie Arrow en als films zetten we TRON: Legacy, Man on Fire en Jarhead in de verf.

ARROW

Volledige cast van de serie Arrow

Stripfiguren zijn big business, ook op de beeldbuis. The CW, een jonge Amerikaanse zender van CBS & Warner Bros. gericht op jongeren, tieners en adolescenten bracht het figuur Green Arrow van DC Comics tot leven en heeft inmiddels een aardige groep fans. In België is deze serie nooit echt van de grond gekomen wegens de aarzeling van onze Belgische televisiekanalen, maar nu is het eerste seizoen te zien op Netflix. Een sterke en een vrachtlading aan mooie vrouwen (, , , , ), samen met een leuke verwijzingen naar andere DC Comics zoals The Flash maken deze serie de moeite waard om te leren volgen.

TRON: Legacy

TRON: Legacy wallpaper

In week 43 werd TRON: Legacy op Netflix beschikbaar en deze film is een absolute aanrader. Grafisch is de film legendarisch en met de opmerkelijke acteerprestaties van Jeff Bridges, Olivia Wilde, Garrett Hedlund & Michael Sheen is deze film ideaal om de dag af te sluiten. Verwacht geen diepgang, maar leuke brainless entertainment om de stress van de dag weg te werken.

MAN ON FIRE

Man on Fire

kruipt met deze Man of Fire in de rol waarvoor hij geboren is: de hardcore bodyguard die zijn leven zou wagen voor diegene die hij moet beschermen. Met presentaties van , , ,… is deze actiefilm de geschikte opkikker die je nodig hebt om de volgende dag met volle energie terug aan je dag te beginnen.

JARHEAD

Herkenbare scène uit de oorlogsfilm Jarhead

Voor diegenen die iets meer diepgang in een film zoeken, is Jarhead op Netflix de ideale film. Sinds 1 november heeft Netflix Jarhead toegevoegd aan hun bibliotheek en het is een absolute aanrader in het oorlogsfilegenre waar regisseur het absurde in de Golfoorlog van de jaren ’90 & ’00 bovenhaalt. Een schitterende en zijn de grote blikvangers in deze film.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

4 gedachten op “Deze maand op Netflix België (november 2014)”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter