Jason Statham en Jet Li in Stallone’s The Expendables

StalloneInternationale actiehelden Jason Statham (The Transporter, Death Race) en Jet Li (Cradle 2 The Grave, Hero) zullen na The One (2001) en War (2007) opnieuw samen te zien zijn in een ambitieze actiefilm. Dit keer vervoegen ze niemand minder dan acteur/regisseur/superster Sylvester Stallone, die sinds het onverwachte succes van Rocky Balboa en Rambo IV bezig is aan een heuse comeback.

The Expendables is de eerste film uit de lucratieve ‘two-picture’-deal die Stallone afsloot met Nu Image/Millenium Films, na het wereldwijde succes van het meest recenste Rambo-avontuur. Het scenario werd geschreven door Sylvester Stallone en hij zal ook de regie op zich nemen. Avi Lerner, John Thompson en Kevin King Templeton produceren de film, terwijl Boaz Davidson, Trevor Short en Danny Dimbort zoals steeds optreden als uitvoerende producten.

De nieuwe film gaat over een bende bikkelharde huurlingen die proberen te infiltreren in een Zuid-Amerikaans land, om zo de meedogenloze dictator af te zetten en het volk te bevrijden.

Begin februari 2009 begint men met de opnames in Costa Rica, maar ook in Louisiana. De producenten zijn er alvast van overtuigd dat de door Stallone ingeblikte actiefilm hoge ogen zal gooien met goede internationale voorverkoop op de “American Film Market”.

Stallone ziet het alvast helemaal zitten om opnieuw met dezelfde producten achter de vierde Rambo samen te werken: “Making films with Nu Image/Millennium gives me as the director the opportunity to make the films I envision,” aldus Stallone. “I am happy to be partnering with them again and am looking forward to working with Jason and Jet.”

De film is voorzien voor volgend jaar. Heel de redactie van Moviepulp is alvast razend benieuwd!

Dit is actie volgens Stallone:


Eén reactie op “Jason Statham en Jet Li in Stallone’s The Expendables”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter