Deze maand op Netflix België (januari 2015)

Netflix aanraders van januari 2015

Voor diegenen die nog niet genoeg op Netflix hebben gezeten tijdens de kerstvakantie, geen nood. Netflix gaat een nieuwe lading films & series online gooien en deze zijn volgens ons de films & series die je moet kijken in januari: The Shining, Immortals, Inside Man & How I Met Your Mother.

THE SHINING

Jack Nicolson in The ShiningOp 28 januari gooit Netflix weer een heerlijke filmklassieker online: The Shining! De film uit 1980 door grootmeester met is een magnifieke verfilming van het gelijknamig boek door nog een grootmeester in de Engelse literatuur Stephen King. Een verhaal over eenzaamheid, isolatie en krankzinnigheid komt in The Shining meesterlijk tot zijn uiting. Ga dat zien!

IMMORTALS

Immortals posters

Wie in de ban is van mooie CGI op het niveau van 300 vind in deze Immortals zeker een inspiratievolle film. Toegegeven, de mythologische Griekse interpretatie van de verhalen rond Theseus neemt in deze Hollywood-productie wel de vrije loop, maar met (Sin City: A Dame to Kill for), (Man of Steel), (Slumdog Millionaire), Isabel Lucas (The Loft), (The Legend of Hercules) en (Dracula Untold, The Hobbit) aan het roer krijg je een jonge cast die momenteel hits aan de lopende band brengen in de bioscoop. Een absolute aanrader in de bibliotheek van Netflix, lees onze review hier als je nog niet overtuigd bent!

INSIDE MAN

Denzel Washington & Clive Owen in Inside Man

We blijven in de ban van met deze keer Inside Man, een film van 2006 met één van de sterkste verhalen waarin de zwarte acteur ooit gespeeld heeft. Het paradepaardje van regisseur heeft bovendien een indrukwekkende cast die allemaal op scherp schieten: , , , , ,… Zeker de moeite waard om opnieuw te bekijken in januari.

HOW I MET YOUR MOTHER

How I Met Your Mother

How I Met Your Mother is al een tijdje bekend in de Verenigde Staten, maar in Europa komt de serie eindelijk op. Het wordt vaak omschreven als de nieuwe Friends, maar vergelijken met deze serie zou ik het nu persoonlijk niet doen. De serie met als hoofdcast , , , & heeft een bijzonder sarcastisch ondertoontje en bevat niet altijd grappige momenten, maar als er één is, ga je wel compleet neer! Seizoen 9 wordt deze maand toegevoegd aan Netflix, dus zeker de moeite waard om met deze serie te starten. Ik raad aan om er 2 per dag te zien, want anders blijf je gaan en er komt bijna geen einde aan.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter