Actrice in de kijker: Isabel Lucas

Naam: Isabel Lucas
Geboorteplaats: Melbourne, Australië
Geboortedatum: 29 januari 1985
Lengte: 1m68 ; Gewicht:
Sterrenbeeld: Waterman; Os (Hout)
Burgerlijke status: gescheiden met Australische zanger Angus Stone in 2012.

isabel lucas in the loft

Ze werd door Michael Bay al de vervangster van Megan Fox in Transformers 2 genoemd… MoviePulp zet de Australische actrice met Zwisterse roots in de kijker vanwege haar korte maar spraakmakende performances in Transformers 2, Immortals en Daybreakers. Sinds kort heeft ze ook het interesse van Erik van Looy kunnen aanwakkeren met haar bijdrage in de Amerikaanse versie van The Loft.


De 25-jarige schoonheid uit Melbourne legde zich algauw toe op een acteercarrière door drama te volgen op Victorian College of Arts en Queensland University of Technology. Isabel Lucas debuteerde in de Australische sitcom Home & Away waar ze Tasha Andrews speelt van 2003 tem 2006, een rol die naar verluid op haar lijf werd geschreven door de schrijvers van de populaire serie. Ze ontvieng tijdens deze periode een Logie Award voor ‘Most Popular New Female Talent’. Met Transformers 2, Immortals en Daybreakers heeft ze al 3 blockbusters te pakken met weinig screenplay, maar ze is betrokken bij de film The Loft van Erik van Looy. Hopelijk krijgen we in deze film meer te zien van haar!

Trivia:

* Isabel Lucas spreekt buiten Engels ook Duits en Frans, omdat haar mama een Zwitserse is
* Isabel Lucas was betrokken bij het auto-ongeluk waaraan Shia LaBeouf een verbrijzeld hand aan overhield. Ze had zelf maar schrammen en blauwe plekken.
* Isabel Lucas is een grote dierenfan:ze heeft bij haar ouders in North Queensland honden, katten, vogels en paarden. Ze hield de activisten samen met Heroes actrice Hayden Panettiere om te protesteren tegen de dolfijnmoorden tegen de kust van Japan.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.