Franchise: Transformers 2 Revenge of the Fallen

Transformers 2: Revenge of the Fallen review

transformers_2_blue_head_poster1Transformers 2: Revenge of the Fallen **1/2

Regie: Michael Bay (The Rock*****)

Met: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, John Turturro, Tyrese Gibson

Speelduur: 150′

Ga kijken als je houdt van het originele Transformers****, maar dan duurder, grootser, explosiever, drukker, luider, en vooral ook dommer en veel langer.

Lees verder Transformers 2: Revenge of the Fallen reviewExclusieve beelden uit Transformers 2: Revenge of the Fallen

Deel 2 lijkt het verrassend sterke Transformers te gaan evenaren met een efficiënte mix tussen comedy, emotie, een shitload aan explosief –vintage Michael Bay– spektakel, en natuurlijk de goddelijke Megan Fox. Uit op 24 juni.

Gisteren lekte trouwens ook uit dat Michael Bay zich eerst aan een ‘Pulp Fiction-achtige- low budget film gaat wagen, vooraleer hij zich stort op het slotstuk van de Transformers-trilogie (ETA zomer 2012). Benieuwd of de actie-cineast zich ook in een kleinschalige productie uit de slag gaat weten trekken?

Alle robots uit Transformers: Revenge of the Fallen

In juni 2009 wordt Michael Bay‘s Transformers: Revenge of the Fallen in België uitgebracht in de cinemazalen. Hoogtijd om een helder postje te schrijven over welke robots er juist in de films gaan verschijnen. Regisseur Michael Bay zet alleszins zijn stempel op deze film, want de personages zijn duidelijk geüpgrade en bombastisch !

Lees verder Alle robots uit Transformers: Revenge of the Fallen


Transformers: Revenge of the Fallen teaser trailer

Michael Bay verbaasde een tweetal jaar geleden vriend en vijand met de superbe blockbuster Transformers****. De combinatie van spectaculaire mayhem en de schroeiend hete, Megan Fox, zorgde voor één van de meest succesvolle nieuwe filmfranchises in jaren. Op 8 juli komt de sequel, Transformers: Revenge of the Fallen, in de zalen die vooral meer van hetzelfde belooft. Maar voor één keer is dit een goeie zaak. Enjoy the trailer!