The Man From U.N.C.L.E. Blu-Ray review

The Man From U.N.C.L.E. posterThe Man From U.N.C.L.E. **** 1/2

Regie: Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Sherlock, Snatch)

Met Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Hugh Grant, Jared Harris, Elizabeth Debicki, Christian Berkel,…

Speeltijd: 116′

Ga kijken als je hield van Sherlock Holmes & The Good Shepherd.

Het verhaal: De Amerikaanse meesterdief & spion Napoleon Solo gaat op zoek naar de Duitse Gaby in een garage in Oost-Berlijn, terwijl zij in de gaten worden gehouden door de Russische KGB-agent Illya Kuryakin. Na een kat & muis-spel worden ze door hun oversten bij elkaar gebracht om een grote dreiging uit de weg te ruimen.

 Alicia Vikander, Armie Hammer & Henry Cavill zijn de nieuwe The Man From U.N.C.L.E.

Ons verdict: Bij MoviePulp.be hebben we zo onze favoriete regisseurs: Martin Scorsese, Quentin Tarantino, Ridley Scott, Steven Spielberg, Michael Mann om maar enkele namen te noemen. Maar de laatste jaren komt er ook nieuw bloed op de markt: Christopher Nolan, J.J. Abrams, Matthew Vaughn & Guy Ritchie zijn de nieuwe namen die in de jaren 2000 opkomen en een nieuwe generatie inspireren.

Sir Guy Ritchie is één van deze nieuwe regisseurs waar we steeds naar uitkijken als hij een productie maakt. Van zijn Britse werken (Snatch & Lock, Stock & Two Smoking Barrels) tot en met zijn blockbusterfilms (Sherlock Holmes): hij weet steeds te entertainen en zijn films tot in de diepte uit te werken. Zijn nieuwe interpretatie van 60-ies serie The Man From U.N.C.L.E. is weer een mooi voorbeeld van hoe het moet en daarom kon je The Man From U.N.C.L.E. in onze top 10-films van 2015 terugvinden. Een beloftevolle cast met Henry Cavill & Alicia Vikander als aankomende talenten in aantrekkelijke visuals zoals enkel Ritchie ze kan maken. Ondersteund door Armie Hammer, Hugh Grant, Jared Harris & Elizabeth Debicki komt dit opstartend verhaal rond United Network Command for Law and Enforcement mooi tot zijn recht.

Kortom, haal deze The Man From U.N.C.L.E. op Blu-Ray in huis en voeg hem toe aan je waardevolle filmcollectie.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “The Man From U.N.C.L.E. Blu-Ray review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter