How To Get Away with Murder op Netflix België review

How To Get Away with Mruder op Netflix België posterHow To Get Away with Murder ****

Regie: Peter Nowalk

Met Viola Davis, Alfred Enoch, Aja Naomi King, Jack Falahee, Matt McGorry, Karla Souza, Katie Findlay, Charlie Weber, Tom Verica, Liza Weil, Billy Brown,…

Speeltijd: 15 afleveringen van ~45 minuten

Ga kijken als je hield van Pretty Little Liars & CSI.

Het verhaal: 5 studenten rechten aan de universiteit van Pennsylvania worden onder de vleugels genomen van docente Annalise Keating om hen (letterlijk) te leren hoe vrijgesproken te worden van moord & doodslag.

De cast van How To Get Away with Murder S1 op Netflix België

Ons verdict: De schrijver van Grey’s Anatomy & Scandal Peter Nowalk kreeg van ABC de kans om zijn eigen show te creëren en deze kwam in zoals een bom in de Verenigde Staten (14 miljoen kijkers op de dag van de première). Netflix België wist hem onlangs toe te voegen aan hun Belgisch aanbod waardoor wij als Belgen relatief kort op de bal kunnen genieten van deze show (seizoen 2 is nog maar halverwege over de plas). Met 2 Golden Globe-nominaties voor de hoofdactrice Viola Davis kan je al raden dat de zwarte actrice de drager van de serie is ondersteund door nieuwkomers Alfred Enoch, Aja Naomi King, Jack Falahee, Matt McGorry & Karla Souza. Maar de cast is niet de grootste troef: als schrijver weet Nowalk ten volle de spanning van begin tot einde in de serie te houden (hoewel het misschien 1 – 2 afleveringen te veel was aan het einde van het 1ste seizoen), wat met 100% zekerheid zorgt voor een aantal nachtjes binge-kijken.

Kortom, Netflix België haalt na Tyrant weer een schitterende Amerikaanse serie in huis met deze How To Get Away with Murder. Onderaan de trailer van How to Get Away with Murder en geraak geïntrigeerd:

 


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “How To Get Away with Murder op Netflix België review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter