Deze maand op Netflix België (maart 2016)

Aanraders van maart 2016 op Netflix België

Deze maand gaat het weer helemaal los op Netflix België! Er zijn weer heel wat leuke Netflix Original series die terug van start gaan zoals Fuller House, DareDevil & House of Cards, alsook de Netflix-film Crouching Tiger Hidden Dragon 2: Sword of Destiny. Tijd om terug abonnee te worden met andere woorden. Hierbij de Netflix-aanraders van MoviePulp.be op een rijtje:

FULLER HOUSE

Fuller House op Netflix België

Sinds 26 febuari krijgen we terug nostalgie op de televisie: Fuller House. Na 20 jaar krijgt de jongere generatie Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin & Andrea Barber de kans om de harten van de wereld te veroveren, met af en toe een gastbezoekje van de oude castleden zoals John Stamos, Bob Saget, Dave Coulier & Lori Loughlin. De pilot start goed, hopelijk overstijgt het ook zijn nostalgie voor onze nieuwe generatie.

 

CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON 2: SWORD OF DESTINY

Crouching Tiger, Hidden Dragon 2: Sword of Destiny op Netflix België

Op december 2015 kwam het grote nieuws in zoals een bom: Netflix gaat een blockbuster op dezelfde tijd uitbrengen als de bioscoop, het vervolg op de Oscarfilm Crouching Tiger, Hidden Dragon. Michelle Yeoh is terug van de partijn, Donnie Yen & Harry Shum Jr. zijn nieuwe namen. Geen Ang Lee deze keer als regisseur, maar de stuntman achter Kill Bill Woo-Ping Yuen. Nu te streamen op Netflix België.

 

HOUSE OF CARDS S4

House of Cards S4 op Netflix België

4 maart gaat de campagne van Frank Underwood volledig van start op Netflix België. Het 4de seizoen pikt op waar Amerika Works ons achterliet, benieuwd wat nieuws Kevin Spacey, Robin Wright & Michel Gill kunnen brengen na 3 seizoenen. Zeker het laatste seizoen moest wat aan kwaliteit inboeten.

 

DAREDEVIL S2

DareDevil-S2-banner

Een aantal geweldige trailers voor het 2de seizoen tonen aan dat deze DareDevil weer een serie is om van te genieten. Het eerste seizoen was een absolute aanrader en met nieuwe figuren zoals The Punisher, The Hand en Elektra die opkomen in dit 2de seizoen. Vanaf 18 maart te streamen op Netflix België.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.