Win bioscooptickets voor Hell or High Water

Hell or High Water poster

De zomer is stilletjes aan voorbij, de koudere dagen zijn op komst en het is tijd om er terug in te vliegen met het bioscoopseizoen. MoviePulp.be geeft je kans om 2 duotickets te winnen voor de nieuwe film Hell or High Water die vanaf deze week in Belgische bioscopen draait. Ben je benieuwd hoe je tickets kan winnen? Lees dan deze blogpost verder…

SYNOPSIS: In Hell or High Water, geschreven door de scenarist van Sicario, jaagt sheriff (Jeff Bridges) op twee broers (Ben Foster en Chris Pine) die hun schulden bij de bank proberen af te lossen… met de buit van hun bankovervallen. Wanneer de onafscheidelijke broers Tanner (Ben Foster) en Toby (Chris Pine) hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een doordachte reeks overvallen op kleine lokale banken. Omdat het steeds maar om kleine bedragen gaat hopen Tanner en Toby buiten schot te blijven. Alles loopt gesmeerd tot de bijna gepensioneerde Texas ranger Marcus (Jeff Bridges) zich in de zaak vastbijt.

CAST: Ben Foster, Chris Pine, Jeff Bridges, Dale Dickey

REGIE: David Mackenzie

WEDSTRIJD:

Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • In welke film speelde Chris Pine enkele maanden geleden de hoofdrol (tip)?
  • Hoeveel Oscars heeft Jeff Bridges op zijn naam staan (tip)?
  • In welke rol nam Ben Foster ooit op in een X-Men-film (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter