Offline bewaren komt naar Netflix België

Netflix België maakt offline bewaren mogelijk

Netflix heeft maar weer eens getoond hoe bereid het is om de ideale user experience naar de consument te brengen. Vanaf heden is het mogelijk om je favoriete films en series op te slaan op jouw draagbaar toestel naar keuze om later te bekijken. Dit kan handig zijn voor onderweg naar het werk, op de trein, tijdens het sporten of op reis met de familie. Deze nieuwe feature is een grote verrassing voor kenners, want Netflix België was immers niet zo’n fan om haar gehele bibliotheek offline te beschikbaar te maken uit vrees voor piraterij.

Offline bewaren komt naar Netflix België

Wel een aantal kleine kanttekeningen:

  • Niet alle series & films zullen offline beschikbaar worden gemaakt. Voorlopig is er sprake van de Netflix Original series en films zoals Stranger Things, Narcos, The Crown & Orange is the New Black.
  • De feature is enkel beschikbaar op draagbare toestellen die op Android (versie 4.4.2 of later) & iOS draaien (versie 8.0 of later).
  • Hoewel de download niet al teveel plaats inneemt (150MB – 250 MB voor een aflevering van 45 minuten, 350MB – 450MB voor een film van anderhalf uur), is het toch altijd puzzelen met het intern geheugen van o.m. Apple devices.

Zorg ervoor dat je de laatste nieuwe update van Netflix (9.0.0.) te pakken hebt. Bekijk de aankondiging van Netflix België hier:

Als je wilt weten hoe content van Netflix offline beschikbaar te maken, bekijk je best dit instructiefilmpje:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.