Dit is de populairste serie op Netflix België volgens de Belgen

Dit zijn de populairste Netflix-series volgens de Belgen

Netflix geeft nooit kijkcijfers weer per serie, alsook geven ze nooit volledig vrij hoeveel klanten ze hebben in de verschillende landen, maar af en toe is er wel het een en het ander mogelijk. De Amerikaanse website HighSpeedInternet.com gebruikte Finder.com om te analyseren welke VOD-series het meest bezocht worden in de verschillende Amerikaanse staten, maar ook andere landen zoals België, Nederland, Frankrijk, Rusland en ga zo maar verder. In de internationale lijst pronkt verrassend Sherlock op de eerste plaats gevolgd door Friends, Narcos, House of Cards & New Girl. Welke serie is het populairst op Netflix België volgens de Belgen?

De cast van New Girl, de populairste serie op Netflix België

Je raadt het nooit: In België krijgen we verrassend genoeg New Girl met Zooey Deschanel op de eerste plaats net zoals Zuid-Afrika & Pakistan. In Nederland zijn ze dan weer fan van Sons of Anarchy met Charlie Hunnam, terwijl Frankrijk gek is van The Returned met Mary Elizabeth Winstead. De best gewaardeerde Netflix-series in België zijn bovendien animatiereeks The Seven Deadly Sins, Narcos, Marking a Murderer, Marvel’s DareDevil & Suits samen met Better Call Saul op plaats 5 (de volledige lijst vind je hier).

Overigens betalen we in België zo’n 8 dollar per maand voor Netflix aan een gemiddelde snelheid van 15.286 megabites per seconde en hebben we toegang tot zo’n 396 series & 1532 films op Netflix België (volledige lijst van films en series vind je eveneens op Finder.com).

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.