Wat te streamen in België vanaf januari 2018?

Wat te streamen in januari 2017?

Verrassing! Met de enorme selectie aan streamingdiensten in België hebben we beslist om onze Nieuw op Netflix België om te toveren tot Wat te streamen in België vanaf [maand + jaartal]?. Het volledige streamingaanbod in België kan je op deze pagina terugvinden, maar toch maken we voor jullie iedere maand een toffe selectie tussen Netflix, Amazon, Telenet Play More, VRT Nu, Stievie en andere streamingdiensten in België. Het concept blijft verder hetzelfde: we bieden jullie een selectie van 4-5 films of series aan en die beginnen voor het jaar 2018 met Tyrant S3, The Bridge S4, The Last Tycoon & Flight Club.

TYRANT S3 (Netflix België)

Wat te streamen in januari 2018 in België: Tyrant S3

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is het 3de seizoen van Tyrant te zien in België. Netflix brengt ons weer voor de 3de keer in een jaar deze heerlijke serie die het niveau van House of Cards overstijgt in een sublieme ontknoping. Streamen die handel en als we je nog niet overtuigd hebben, lees deze recensie dan.

THE BRIDGE S4 (Telenet Play More)

Wat te streamen in januari 2018 in België: The Bridge op Telenet Play More

Alle 3 seizoenen van de Scandinavische topreeks The Bridge waren al te zien op Netflix, maar Telenet Play More heeft sinds 2 januari 2018 het gloednieuwe 4de seizoen beschikbaar. Voor de liefhebbers van voortreffelijke Europese topfictie!

THE LAST TYCOON (Amazon Prime Video België)

Wat te streamen in januari 2018 in België: The Last Tycoon

Spijtig genoeg komt er geen nieuw seizoen van The Last Tycoon, maar het is toch mooi om Vlaamse trots Koen De Bouw in deze prominente serie naast namen zoals Kelsey Grammer, Lily Collins & Matt Bomer te zien acteren. Ons vaderlandshart kan niet anders dan deze serie die uniek beschikbaar is op Amazon Prime Video België voor te stellen.

FLIGHT CLUB (Amazon Prime Video België)

Wat te streamen in januari 2018 in België: Flight Club

“The first rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club.” Sorry, Tyler Durden, we gaan het toch aanraden, want Fight Club is sinds januari beschikbaar op Amazon Prime Video en deze filmklassieker van Mindhunter David Fincher moet je achter de kiezen hebben. Ideaal voor een brak winterweertje zoals dit.

Niet overtuigd van onze selectie? Het volledige aanbod is zoals steeds terug te vinden op de pagina ‘Het streamingaanbod in België‘ op MoviePulp.be.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter