Get Out recensie

Get Out recensieGet Out ***

Regie: Jordan Peele (Keanu)

Met Daniel Kaluuya, Allison Williams, Caleb Landry Jones, Bradley Whitford, Catherine Keener, LilRel Howery, Betty Gabriel, Marcus Henderson, Erika Alexander,…

Speeltijd: 104′

Ga kijken als je hield van Hostel & Split.

Het verhaal: De zwarte jongen Chris leert zijn schoonfamilie kennen, maar de familie van Rose lijkt algauw niet wie ze zijn.

... in Get Out recensie

Ons verdict: 2017 was een voortreffelijk jaar voor het horrorgenre. Buiten het spraakmakend overzicht door ex-MoviePulper Steven De Roover deed IT het bijzonder goed aan de internationale en Belgische box office, maar ook deze Get Out wist heel wat publiek naar de bioscoop te lokken. Wij vonden het beter om te wachten en deze rustig thuis te bekijken tijdens de vakantieperiode.

Echter waren we niet zo overtuigd van de hype rond Get Out. Get Out wil nl. niet echt een horrorfilm zijn, maar eerder een thriller waar heel wat in gemoord wordt. We begrijpen wel waarom hij tot de verbeelding spreekt: lowbudgetfilm, nieuwe namen (Daniel Kaluuya), leuk concept en een uitwerking vol vervreemding. Maar het einde laat vooral te wensen over, gezien de horrorfilm volledig in alle clichés van het genre hervalt.

Kortom, Get Out was niet voor ons.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter