Franchise: The Last Tycoon

Amazon trekt de stekker uit Jean-Claude Van Johnson

Weer slecht nieuws voor de zware streamers onder ons: Amazon heeft de nieuwe Jean-Claude Van Johnson geannuleerd na zijn 1ste seizoen. Dit is weer een domper op de vreugde voor ons Belgen na het annuleren van The Last Tycoon waarin Vlaamse trots Koen De Bouw een prominente rol speelt. Beide series zijn absolute aanraders ook al worden ze niet verdergezet. I Love Dick werd eveneens geannuleerd, maar The Tick krijgt dan weer wel een 2de seizoen. Amazon Studios heeft het moeilijk om voet aan wal te krijgen in België na een wanhopige 2de lancering en films van Amazon Studios maken ook hun intreden niet op Amazon Prime Video. De nieuwe generatie Amazon Studios krijgen ook niet dezelfde buzz als Manchester by the Sea en het 3de seizoen van The Man in the High Castle laat ook op zich wachten. We zijn benieuwd of Jack Ryan een oplossing zal brengen voor Amazon Prime Video, want die kent momenteel een soft launch in bepaalde Europese landen.

Lees verder Amazon trekt de stekker uit Jean-Claude Van Johnson

Wat te streamen in België vanaf januari 2018?

Wat te streamen in januari 2017?

Verrassing! Met de enorme selectie aan streamingdiensten in België hebben we beslist om onze Nieuw op Netflix België om te toveren tot Wat te streamen in België vanaf [maand + jaartal]?. Het volledige streamingaanbod in België kan je op deze pagina terugvinden, maar toch maken we voor jullie iedere maand een toffe selectie tussen Netflix, Amazon, Telenet Play More, VRT Nu, Stievie en andere streamingdiensten in België. Het concept blijft verder hetzelfde: we bieden jullie een selectie van 4-5 films of series aan en die beginnen voor het jaar 2018 met Tyrant S3, The Bridge S4, The Last Tycoon & Flight Club.

Lees verder Wat te streamen in België vanaf januari 2018?


The Last Tycoon recensie op Amazon Prime Video

The Last Tycoon poster The Last Tycoon *** 1/2

Regie: Billy Ray (State of Play, Captain Phillips)

Met Matt Bomer, Lily Collins, Kelsey Grammer, Koen De Bouw, Bob Gunton, Dominique McElligott, Rosemarie DeWitt, Saul Rubinek, L. Scott Caldwell, Melia Kreiling, Iddo Goldberg,…

Speeltijd: 9 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Hail, Caesar!, The Great Gatsby & Boardwalk Empire.

Lees verder The Last Tycoon recensie op Amazon Prime Video