News of the World trailer met Tom Hanks

News of the World trailer met Tom Hanks

De Brit Paul Greengrass heeft zoals iedere gekende regisseur zijn lievelingsacteurs en dat is naast Matt Damon ook Tom Hanks waarmee hij Captain Philips maakte. Vanaf januari 2021 zie je hun nieuwste samenwerking in Belgische bioscopen onder de noemer News of the World. Door regisseur Paul Greengrass (de Bourne-films, 22 July, United 93), met Tom Hanks & Helena Zengel, geniet van de officiële News of the World trailer.

News of the World - Official Trailer

SYNOPSIS: 5 jaar na het einde van de Burgeroorlog verhuist Captain Jefferson Kyle Kidd, een veteraan van 3 oorlogen, nu als non-fictieverhaalverteller van stad naar stad, waarbij hij het nieuws van presidenten en koninginnen, glorieuze vetes, verwoestende catastrofes en aangrijpende avonturen uit de verre omtrek van de wereld deelt.

In de vlakte van Texas kruist hij het pad met Johanna, een 10-jarige die 6 jaar eerder door het Kiowa-volk werd opgevoed als een van hun eigen mensen. Johanna, vijandig tegenover een wereld die ze nooit heeft meegemaakt, wordt tegen haar wil teruggegeven aan haar biologische tante en oom. Kidd gaat akkoord om het kind te bevrijden waar de wet zegt dat ze thuishoort. Terwijl ze honderden kilometers afleggen in de onvergeeflijke wildernis, worden de 2 geconfronteerd met enorme uitdagingen van zowel menselijke als natuurlijke krachten, terwijl ze op zoek gaan naar een plek die beide thuis kunnen noemen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.