WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Bad Samaritan

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Bad Samaritan

Buiten mag het dan wel mooi weer zijn, wij Belgen weten meer dan genoeg dat het één van de dagen voorbij is en dan hebben we altijd de bioscoop. Op 30 mei komt Bad Samaritan uit en we mogen maar liefst 10 bioscooptickets verdelen. Lees onderaan hoe we dit voor jullie kunnen regelen.

SYNOPSIS: De getalenteerde fotograaf Sean Falco rommelt maar wat aan in zijn leven. Hij runt samen met een vriend een parkeerservice, waarbij ze regelmatig hun klanten bestelen. Wanneer Cale Innman – een arrogante zak met een Maserati – bij hen aankomt, besluit Sean zijn gegevens te achterhalen en bij hem thuis in te breken. Cale blijkt thuis een vrouw gevangen te houden, en wanneer hij ontdekt dat zijn geheim niet langer veilig is brengt hij haar onder in een bos. Sean is inmiddels vastbesloten de vrouw te bevrijden en is blind voor alle gevolgen. Cale maakt het zijn missie om het leven van Sean voorgoed te ruïneren. Wanneer Sean eindelijk gehoord wordt door de FBI begint een klopjacht op de moordlustige en harteloze Cale, in de hoop de vrouw levend terug te vinden.

CAST: David Tennant (Jessica Jones S1), Kerry Condon (Three Billboards outside Ebbing Missouri), Robert Sheehan (Geostorm)

REGIE: Dean Devlin (Geostorm)

WEDSTRIJD

Hoe maak je kans op bioscooptickets van Bad Samaritan? Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Welke personage vertolkte David Tennant in een bekende Marvel-serie (tip)?
  • Welke rol vertolkte Kerry Condon in The Avengers: Infinity War (tip)?
  • In welke kaskraker zal Robert Sheehan aan het einde van het jaar te zien zijn (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.