The Spy Who Dumped Me recensie

The Spy Who Dumped Me recensieThe Spy Who Dumped Me *

Regie: Susanna Fogel (Chasing Life)

Met Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson, Ivanna Sakhno, Hasan Minhaj, Fred Melamed, Ólafur Darri Ólafsson,…

Speeltijd: 116′

Ga kijken als je hield van Miss Congeniality & The Heat.

Het verhaal: Boezemvriendinnen Audrey & Morgan raken verstrikt in een internationale samenzwering wanneer één van de vrouwen ontdekt dat de vriend die haar dumpte eigenlijk een spion is.

Mila Kunis & Kate McKinnon in The Spy Who Dumped Me recensie

Ons verdict: Dat films met zowel Mila Kunis & Kate McKinnon in de hoofdrol geen Oscars zullen halen, is evident, maar als de crew zelfs fouten gaat maken, wordt het problematisch. Iemand moet de Amerikaanse regisseuse Susanna Fogel eens vertellen dat je geen paspoort meer nodig hebt om naar voormalige Oost-Blok landen in de Europese Unie te reizen en ook moet zij de grappen in haar film leren onthouden. Het personage van McKinnon haalt immers de ene na de andere telefoon boven, terwijl ze er letterlijk op springt in de vlieghaven. #FAIL! Verder heeft The Spy Who Dumped Me geen iconisch grappige scènes en de bizarre humor van McKinnon reikt een dieptepunt in deze Spy Who Dumped Me. Bovendien hebben Mila Kunis nog nooit zo’n inspiratieloze rol zien spelen en buiten de Europese bestemmingen zoals Wenen, Praag, Boekarest, Amsterdan & Berlijn zijn de referenties naar de James Bond-franchise ver zoek. Wat is de bedoeling dan van een The Spy Who Loved Me-parodie?

Kortom, The Spy Who Dumped Me laat je beter voor wat het is, want het is te belachelijk voor woorden.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter