Dit is de Vlaamse stemmencast van Janneman Robinson & Poeh

Dit is de Vlaamse stemmencast van Janneman Robinson & Poeh

De nieuwe Disney live action film Janneman Robinson & Poeh (in het Engels Christopher Robin) krijgt een kleine Vlaamse stemmencast met enkel de menselijke personages geacteerd door Ewan McGregor, Hayley Atwell & Bronte Carmichael die in het Vlaams worden gedubt. Thomas Cordie (Angry Birds, De Kleine Prins), Marjan de Gendt (De heks Lotje uit Jeugdtheater Ondersteboven) & Lotte Heuten (Eyo van K3, Wickie de Musical) vertolken respectievelijk de stemmen van Janneman Robinson, Evelyn Robinson & Madeline Robinson. De stemmen van de animatiefiguren worden allemaal vertolkt door Nederlandse stemmen.

Enkel Nederlandse stemmen voor de film Janneman Robinson & Poeh

De vrienden van Winnie de Poeh bestaan dus enkel uit Nederlanders, maar dat heeft een goede reden. De traditionele Nederlandse stemmen uit de cartoons & tekenfilms komen nl. terug! Job Schuring (Cars) is al sinds 2009 de stem van Winnie de Poeh nadat de originele stemacteur van Winnie de Poeh Kick Stokhuyzen stierf in 2009 en dat blijft ook zo voor Janneman Robison van Poeh. Hij is niet de enige Nederlander die de traditie verder zet, want ook Kees van Lier (Goede tijden, slechte tijden, Flodder, Baantjer) komt terug als de stem van Teigetje, Philip ten Bosch komt terug als de stem van Knorretje, Paul Klooté komt als 3de stemacteur terug als Iejoor, Hein Boele (Elmo uit Sesamstraat) blijft Konijn & Beatrijs Sluijter (Cherry uit Dommel, Cars 2, Toy Story 3) neemt moederkangoeroe Kanga voor haar rekening. Simon Zwiers (New Kids Nitro, de Ondermijner uit Incredibles 2) wordt Uil & Tijs Pacanda wordt de babykangoeroe Roe. Tot slot praat Victor van Swaay (Voldermort uit Harry Potter, Raphaël uit Ninja Turtles) de heleboel bij elkaar als verteller.

Ontdek de nieuwste Disneyfilm Janneman Robinson & Poeh vanaf 8 augustus in de bioscoop. In Disney’s hartverwarmende live-actie-avontuur ‘Janneman Robinson & Poeh’ is de jonge knul die talloze avonturen beleefde in het Honderd Bunder Bos met zijn groep levendige en lieve knuffelbeesten, opgegroeid en de weg kwijtgeraakt. Nu is het aan zijn jeugdvrienden om zich in onze wereld te begeven en Janneman Robinson te helpen herinneren aan de liefdevolle en speelse jongen die nog steeds in hem verborgen zit.

 


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter