Wat te streamen vanaf september 2018?

Wat te streamen vanaf september 2018?

Back to school is de nieuwe realiteit voor velen onder ons vanaf maandag, maar voor anderen onder ons is het vrijheid. Ik denk maar aan de vele studenten die een tweede zit hadden die (al dan niet bijna) tot een einde komt. Mocht je niet naar school gaan of werken, is er heel wat interessants te zien op verschillende internationale en lokale streamingdiensten. Onze selectie van deze maand september gaat niet naar de Mummy-films op Netflix, maar eerder naar The Deuce S2, Snowfall S1, The Kingdom & Iron Fist S2.

THE DEUCE S2 (Telenet Play More)

xxx

Volgers van MoviePulp.be weten dat we grote fan zijn van HBO’s The Deuce en ook het nieuwste seizoen dat vanaf 3 september 2018 gelanceerd wordt op Telenet Play More is een diamant. Morgen lanceren we onze recensie en je zal meteen lezen waarom. Stay tuned!

SNOWFALL S1 (Stievie)

Snowfall S1 is een aanrader om te volgen op Stievie

Onlangs was de pilot te zien van Snowfall op Belgische televisie dankzij de mensen van Q2 en dankzij de inbreng van het formidabele regisseursduo Adil El Arbi & Bilall Fallah is Snowfall een aanrader om te volgen. Sterker nog, het overstijgt de kwaliteit van Netflix’ Narcos. Volgen die handel!

Iron Fist S2 (Netflix)

Iron Fist S2 op Netflix België

Iron Fist mag dan misschien de slechste leerling van de klas zijn, we hopen dat de makers een voorbeeld hebben genomen aan Luke Cage en hun eigen draai vinden in het hele Marvel TV Universe. Vanaf 7 september 2018 weten we meer! Noteer het alvast.

THE KINGDOM (Amazon Prime Video)

The Kingdom op Amazon Prime Video

Voor verloren filmklassiekers moet je bij Amazon Prime Video zijn en met de opkomende release van Mile 22 door Peter Berg stellen we voor om The Kingdom nog een keer van onder het stof te halen. De geslaagde actiefilm met o.m. Jamie Foxx & Jennifer Garner in de hoofdrol is bovendien ook nog de perfect voorbereiding op het nieuwste Peppermint dat in september in bioscopen verschijnt.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.