How to Get Away with Murder S4 recensie op Netflix België

How to Get Away with Murder S4 recensie op Netflix BelgiëHow to Get Away with Murder S4 *** 1/2

Bedenker: Peter Nowark (Scandal)

Met Viola Davis, Karla Souza, Charlie Weber, Aja Naomi King, Jack Falahee, Matt McGorry, Liza Weil, Conrad Ricamora, Cicely Tyson, Jimmy Smits, Billy Brown, Milauna Jackson, Benito Martinez, Kerry Washington,…

Speeltijd: 15 afleveringen / 45 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Suits, de vorige seizoenen van How to Get Away with Murder & een beetje Scandal.

Het verhaal: Het schuldgevoel van Annelies Keating kent een hoogtepunt na de gebeurtenissen van seizoen 3 en zorgen ervoor dat ze contact verbreekt met haar geliefde studenten maar ook haar trouwe stafleden zoals Bonnie & Frank.

De cast van How to Get Away with Murder S4

Ons verdict: How to Get Away with Murder werd door ons altijd gezien als één van de betere series uit de stal van ABC, maar met de gelimiteerde investeringen van het Amerikaanse televisiekanaal in zijn content en als laagtepunt Inhumans zorgt het ervoor dat hun credibiliteit helemaal wegvallen bij het lokale & internationale publiek. Ook hun Emmy-campagne was allesbehalve ideaal met maar 1 prijs op zijn konto. Het feit dat dit 4de seizoen van How to Get Away with Murder geen nominaties te pakken had, riep vragen op bij onze redactie. Onze excuses dan ook voor de latere recensie. Komt daarbij nog het nieuws dat ABC een cross-over wel ziet zitten met Scandal en de interesse van yours truely ging op een laag pietje staan.

Maar How to Get Away with Murder S4 blijft getrouw aan zijn roots door zoals het vorige seizoen slecht van start te gaan en naargelang het seizoen volgt de interesse van de kijker op te wekken met het hoogtepunt vanaf aflevering 8. ABC tovert zelfs een cross-over tevoorschijn met Scandal om top of mind te blijven (cfr. aflevering 13 van S4), die maar weinig bijdraagt tot het universum van de series door Peter Nowark. De editing blijft weer van topniveau voor een ABC-productie en ook de zij-onderwerpen zoals dementie, seksuele misbruik & het omgaan met verlies smaken naar meer. Het 4de seizoen van How to Get Away with Murder krijgt ook meer en meer een Suits-kantje waardoor de makers deels de allure uit deze whodunit-serie halen wat deze serie dan weer minder mojo geeft. Tot slot wordt het wegvallen van Albert Enoch wel gemist, hoewel Voila Davis blijft acteren zoals nooit tevoren. Wat een actrice !

Kortom, hou je van de continuïteit van het 3de seizoen van How to Get Away with Murder? Dan zit je met dit 4de seizoen aan het goede adres.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter