WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor de nieuwste Vlaamse film Niet Schieten

Niet Schieten banner

Van Gils & gasten trapte officieel de campagne van de Vlaamse film Niet Schieten af en laat ons een tandje bijsteken voor deze nu al schitterende Vlaamse film door Stijn Coninx. Ter gelegenheid van de release, geven we dankzij onze partner Kinepolis Film Distribution tot en met 8 oktober 2018 10 duotickets weg voor Niet Schieten. Benieuwd hoe je kan winnen? Bekijk de gegevens onderaan…

Niet Schieten - Officiële Trailer

SYNOPSIS: Bij de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden…

CAST: Jan Decleir, Viviane De Muynck, Kes Bakker, Jonas Van Geel, Mo Bakker, Louise Talpe

REGIE: Stijn Coninx (Daens, Marina)

WEDSTRIJD:

Hoe maak je kans op bioscooptickets van Niet Schieten? Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Jan Decleir was onlangs te zien in een televisieserie. Welke (tip)?
  • Viviane De Munyck haalde onlangs een Ensor-nominatie in huis. Voor welke film (tip)?
  • Wat is de leeftijd van de 3 jongste castleden uit Niet Schieten Mo Bakker, Kes Bakker & Zita Wauters bij elkaar (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.