Dit zijn de Nederlandse stemmen van Soul op Disney Plus

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Soul op Disney Plus

Wanneer Disney ooit gaat komen met de Vlaamse stemmen voor zijn internationale streamingdienst Disney Plus is nog steeds een raadsel. Samen met Netflix hebben ze het niet zo hoog op met onze lokaal dialecten (Boe, jongens, doe er iets aan!). Gezien Soul bioscopen skipt, krijgen we ook voor deze film geen Vlaamse stemmen, maar er zijn wel de Nederlandse stemmen waar we tevreden mee moeten zijn. Deze bestaan uit Kenny B, Ryanne van Dorst, Jacqueline Govaerts & Glennis Grace.

Kenny B vertolkt hoofdrolspeler Joe, Ryanne van Dorst Terry, Jacqueline Govaerts 22 en we horen Glennis Grace als Jerry.

Wat maakt jou … JIJ? In de nieuwe speelfilm Soul introduceert Pixar Animation Studios Joe Gardner (stem van Kenny B) – een bandleraar uit de middelbare school die de kans krijgt om in de beste jazzclub van de stad te spelen. Maar een kleine misstap brengt hem van de straten van New York City naar The Great Before – een fantastische plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheden, eigenaardigheden & interesses krijgen voordat ze naar de aarde gaan. Vastbesloten om terug te keren naar zijn leven, werkt Joe samen met een vroegrijpe ziel, 22 (stem van zangeres Jacqueline Govaerts), die de aantrekkingskracht van de menselijke ervaring nooit heeft begrepen. Terwijl Joe wanhopig probeert te laten zien wat er geweldig is aan het leven, ontdekt hij misschien wel de antwoorden op enkele van de belangrijkste levensvragen.

Pixar’s Soul is vanaf 25 december 2020 exclusief beschikbaar op Disney Plus België. Aanmelden voor Disney Plus België kan je hier doen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.