Jennifer’s Body recensie op Star Disney Plus België

Jennifer’s Body **

Regie: Karyn Kusama (Aeon Flux)

Met Megan Fox, Amanda Seyfried, Adam Brody, Johnny Simmons, …

Speeltijd: 102′

Ga kijken als je hield van The Unborn.

Het verhaal: Needy en Jennifer zijn beste vriendinnen sinds de jaren dat ze samen in de zandbak speelden. Op een dag beslissen ze om naar een rockband te gaan kijken in hun lokaal cafeetje. Er ontstaat een brand tijdens het optreden en tijdens hun evacuatie vraagt de zanger van de band Nikolai aan Jennifer om met hen mee te gaan. Needy beslist om naar huis te gaan, terwijl Jennifer punten wilt scoren met Nikolai. Needy hoort later die nacht een vreemd wezen de koelkast leegplunderen, maar de verrassing is groot als ze ziet dat het Jennifer is die vol bloed hangt en volledig van de kaart is…

Ons verdict: Midden mei 2008 kregen we het fijne nieuws te horen dat de mooiste vrouw ter wereld haar lichaam ging laten tonen in een trashy horrorfilm gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Eric Jones. Jennifer’s Body kreeg de opportuniteit om het naakt wezen van Megan Fox uit te buiten, maar niks is minder waar.

Jennifer’s Body moest zwarte humor bevatten, maar waar zit de satire in deze film? Dit richten we tot 2222de regisseur Karyn Kusama: Been there, done that! Bovendien heeft Jennifer’s Body maar een zwakke scare-factor, magere gore elementen, een stom verhaal en zelfs de shots waarin Foxy Megan in haar evakostuum rondloopt, stellen lichtjes teleur. “I was set up! I want my money back!!!” was het ware gevoel dat ik als kijker kreeg na het kijken van Jennifer’s Body in de cinema.

Kortom, Jennifer’s Body stelde ons lichtjes teleur in de bioscoop, maar goed. Nu kan je de ‘relevante’ scènes snel bekijken via Star van Disney Plus België. Wees er snel bij, want morgen wordt een Disney Plus-abonnement 22% duurder!

Jennifer's Body (2009) - I Am A God Scene (1/5) | Movieclips

Jennifer's Body (2009) - Satan Is Our Only Hope Scene (3/5) | Movieclips

Jennifer's Body (2009) - I Am Going to Eat Your Soul Scene (5/5) | Movieclips

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.