Friends Reunion logo

Friends Reunion recensie op Streamz

Friends Reunion recensie op StreamzFriends: The Reunion ****

Bedenkers: Kevin Bright, Marta Kauffman & David Crane (Friends)

Met Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, James Corden, Tom Selleck, Maggie Wheeler, Elliott Gould, Christina Pickles, Lady Gaga, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Justin Bieber, Thomas Lennon, Larry Hankin, David Beckham, Kit Harington, Reese Witherspoon,…

Speeltijd: 104′

Ga kijken als je hield van andere TV Specials zoals Fresh Prince of Bel-Air

Het verhaal: De cast van Friends komt opnieuw samen voor een TV Special rond de iconische sitcom. 

Friends is een van de beste televisieseries aller tijde

Ons verdict: Fandom. Daar gaat het tegenwoordig alleen om in film of tv. Disney noemt het tegenwoordig cultural events om zoveel mogelijk mensen van een subcultuur bij elkaar te brengen en zijn grote franchises aan de massa te voeren, maar ook Warner Bros maakt er zich tegenwoordig schuldig aan met talloze revivals van The Fresh Prince of Bel-Air, Sex and the City, Gossip Girl, Friends & meer. Het idee van HBO Max is op deze manier ontstaan om iconische series of films tot leven te brengen op zijn streamingdienst. Moest zijn streamingdienst niet om de 5 botten uitvallen, zou het een succesvolle strategie worden, maar gezien de povere groei van het aantal gebruikers vrezen velen een beetje voor het succes van het grootste Amerikaans kabel-televisie-netwerk van de jaren 2000. 

Friends Reunion recensie op Streamz

Maar goed, Friends. Ook wij zijn fan van Friends en de fans van Friends komt aan hun trekken met Friends: The Reunion. Er is nu eenmaal iets magisch wanneer Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc & Matthew Perry samenkomen in één ruimte. De chemie tussen het sextet zit zo goed dat alleen hun verschijning & de interacties tussen de castleden de hele TV Special goed maakt. Toegegeven, met een speelduur van meer dan 100 minuten denken we zelf dat het een beetje overkill is om een TV Special te maken, maar goed. Het is Friends. They get away with it. Ook kan je discussiëren over welke afleveringen ze bovenhalen, want zijn dat effectief de beste afleveringen? Iedereen heeft er wel een andere opinie over. En dat is OK. Friends is nu eenmaal één van de beste sitcoms aller tijde dat omdat het zoveel goede momenten heeft en deze worden meesterlijk naar boven gehaald in deze Friends Reunion TV Special. Nostalgie op-en-top.

Kortom, voor fans van Friends is Friends: The Reunion a treat. Geniet van Rachel, Monica, Joey, Phoebe, Chandler & Ross op Streamz of Play 4 voor België. 

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter