The Sinner S1 recensie op Netflix België

The Sinner poster op Netflix BelgiëThe Sinner ****

Bedenker: Derek Simonds (The Astronaut Wives Club)

Met Jessica Biel, Bill Pullman, Christopher Abbott, Dohn Norwood, Danielle Burgess, Abby Miller,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 45 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van The Handmaid’s Tale, Mindhunter & How to Get Away with Murder.

Het verhaal: Cora Tannetti is een jonge ongelukkige moeder die vanuit het niets een man op een strand doodsteekt met een mes zonder enige vorm van motief.

Jessica Biel is helemaal terug met de nieuwe televisieserie The Sinner

Ons verdict: YES! Wij Belgen kunnen eindelijk genieten van The Sinner op Netflix België, want sinds vandaag is de serie met Jessica Biel te streamen op de populaire internationale streamingdienst. USA Networks heeft al het één en het ander laten zien van zichzelf met series zoals Mr. Robot & Suits, maar in het najaar van 2017 kende het een ongeziene hype toen ze The Sinner bracht op Netflix. In België liep deze geweldige serie met Jessica Biel & Bill Pullman in de hoofdrol exclusief op Telenet Play More, maar nu kan je de serie eindelijk in België bekijken op Netflix.

Waarom The Sinner streamen, een jaar na datum? Het scenario is origineel, haarscherp, wordt in 8 afleveringen voortreffelijk opgebouwd & de uiteindelijke ontknoping is om van te smullen. Bovendien is The Sinner voorzien van een heerlijke laagje cinematografie vergelijkbaar met Mindhunter dat zowel man als vrouw zal behagen. En de acteerprestaties van Jessica Biel & Bill Pullman zijn van topniveau. Tot slot krijgt The Sinner eveneens een vervolg met Bill Pullman, dus continuïteit is verzekerd hoewel de toekomstige seizoen niks met elkaar te maken zullen hebben.

Kortom, The Sinner is eindelijk op Netflix voor ons Belgen. Streamen die handel!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter