No Exit recensie op Star van Disney Plus België

No Exit recensie op Star van Disney Plus BelgiëNo Exit ***

Regie: Damien Power

Met Havana Rose Liu, Dennis Haysbert, Dale Dickey, Mila Harris, Danny Ramirez, David Rysdahl,…

Speeltijd: 95′

Ga kijken als je hield van Cold Pursuit, Antlers & The Guilty.

Het verhaal: Een jonge vrouw ontdekt, tijdens een sneeuwstorm gestrand op een afgelegen stopplaats aan de snelweg in de bergen, een ontvoerd kind verborgen in een auto van een van de mensen erin.

No Exit Running GIF by 20th Century Studios - Find & Share on GIPHY

Ons verdict: Netflix is met zijn strategie om elke 2 weken een vrijdagfilm op stream te brengen nog steeds zo ambitieus als voorheen, maar Disney Plus wil graag de uitdaging aangaan nu zijn streamingdienst het lokaal & globaal zo goed doet. Zo komt het vandaag met No Exit, een nieuwe film met een nieuwe namen in de cast geproduceerd door de man achter Queen’s Gambit Scott Frank.

No Exit heeft een korte & snelle cut met iets teveel (of laat ons zeggen soms wat foute/ongeloofwaardige) plotwendingen naar mijn persoonlijke smaak, maar het houdt je bezig. Op de tip van de stoel geraken we misschien niet helemaal, maar de investering in wat betere cinematografie & beeldmateriaal maakt No Exit geen doordeweekse televisiefilm en nieuwe namen zoals Havana Rose Liu, Danny Ramirez & Mila Harris zetten hun beste beentje voor. In heel wat opzichten voelt No Exit aan als een Netflix-film met The Guilty als beste vergelijking met dat verschil dat we de ontknoping net niet krachtig genoeg vonden. Voor een film van onder de 100 minuten verwacht je dit wel.

Kortom, met No Exit neemt Star de vrijdagavondfilm behoorlijk over van Netflix! Nu beschikbaar op Disney Plus België onder het Star label.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.