Philippe Geubels komt op Amazon Prime Video in 2023 met komische serie LOL Last One Laughing

Philippe Geubels komt op Amazon Prime Video in 2023 met komische serie LOL: Last One Laughing

MoviePulpers, het is voorbij: Amazon heeft het licht gezien en gaat met de lancering van Amazon.com.be eindelijk aan de slag gaan in België! Daar komt bovendien nog eens bij dat we voor het eerste Nederlandstalige content zullen krijgen met een Vlaams tintje. Zowel Philippe Geubels als Jeroom Snelders worden de presentators van de nieuwe komische reeks LOL: Last One Laughing die in 2023 moet verschijnen op de internationale streamingdienst. 

Vlaamse komieken Jeroom Snelders & Philippe Geubels gekend van o.m. de immens populaire quiz De Slimste Mens ter Wereld, maar ook Geub, presenteren in LOL: Last One Laughing een sterrencast van Nederlandse comedians, waaronder Tineke Schouten, Henry van Loon & Ruben van der Meer, die te zien zullen zijn in de nieuwe Nederlandse Amazon Original-serie in 2023 van start gaat.

Philippe Geubels reageert: 

“Ik ben zo vereerd dat ik LOL mag presenteren – ik weet dat mensen verwachten dat het een chaos wordt met 10 Nederlandse cabaretiers samen in één ruimte, en dat klopt! De rivaliteit tussen de comedians was fantastisch, het was een groot feest voor mij en co-host Jeroom Snelders om te kunnen meegenieten van hun beproeving terwijl ze worstelden om niet te lachen!”

In de serie daagt Geubels 10 bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Het is een wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, dat naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat. Naast Philippe Geubels doen Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos en Bas Hoeflaak mee aan de comedy strijd. 

Amazon Studios Nederland & Europe zijn enthousiast:

“Het publiek gaat genieten van een serie boordevol scherpe Nederlandse humor en zelfspot van een schitterende line-up van top comedians. Voeg aan deze mix nog wat vriendelijke rivaliteit van onze Belgische co-hosts toe, en het wordt een serie die je zeker niet wilt missen! LOL is één van onze meest populaire series in Europa, dus we zijn dan ook erg enthousiast om de serie naar Benelux te kunnen brengen. Het is altijd een genot om te zien hoe de chaos van LOL zich ontvouwt, en ik kan niet wachten tot de kijkers in Nederland & België hiervan zullen genieten.”

LOL: Last One Laughing is een bewerking van de populaire Japanse Amazon Original serie, HITOSHI MATSUMOTO Presents Documental, die geproduceerd is door- en met in de hoofdrol Hitoshi Matsumoto. Hij leidt 10 komieken in een battle of laughter. Daarna is de productie internationaal overgewaaid op Prime Video met remakes in Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië & Spanje.

De comedyserie zal exclusief te zien zijn voor Prime-leden in Benelux en wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden. In het verleden kwam Prime Video al met het geslaagde De Oost. Benieuwd of we meer van Amazon België mogen verwachten in de toekomst! 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.