Copenhagen Cowboy door Nicolas Winding Refn is vanaf 5 januari 2023 te zien op Netflix België

Copenhagen Cowboy door Nicolas Winding Refn is vanaf 5 januari 2023 te zien op Netflix België

Door Deens regisseur Nicolas Winding Refn (Drive, Too Old to Die Young, Only God Forgives) met Angela Bundalovic als Miu, Lola Corfixen als Rakel, Zlatko Buric als Miroslav, Andreas Lykke Jørgensen als Nicklas, Jason Hendil-Forssell als Chiang, LiIi Zhang als Mother Hulda & Dragana Milutinovic als Rosella, geniet van de officiële Copenhagen Cowboy trailer, een 6-delige mini-serie vanaf 5 januari 2023 op Netflix België.

Trailer tease:

SYNOPSIS: De heldin waar we allemaal op hebben gewacht – Miu laat zien hoe de onderwereld van Kopenhagen gerund moet worden…

Na een leven dat in het teken stond van dienstbaarheid, staat Miu op de rand van een nieuw begin. Ze doorkruist het onheilspellende landschap van de criminele onderwereld in Kopenhagen. Op zoek naar gerechtigheid en wraak treft ze haar aartsrivaal, Rakel. Samen beginnen ze aan een odyssee dwars door het natuurlijke en het bovennatuurlijke op zoek naar de zin van het leven. Wanneer de twee vrouwen ontdekken dat ze niet alleen zijn in hun zoektocht, maar met velen, verandert dit uiteindelijk het verleden en bepaalt het tegelijkertijd hun toekomst.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter