Franchise: Copenhagen Cowboy

Copenhagen Cowboy recensie op Netflix België

Copenhagen Cowboy recensie op Netflix BelgiëCopenhagen Cowboy S1 *** 1/2

Regie: Nicolas Winding Refn (Drive, Only God Forgives)

Met Angela Bundalovic, Lola Corfixen, Zlatko Buric, Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic,…

Speeltijd: 6 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Too Old to Die Young, maar misschien ook Cheyenne et Lola & Daredevil S2 of The Punisher S2.

Lees verder Copenhagen Cowboy recensie op Netflix België


Copenhagen Cowboy door Nicolas Winding Refn is vanaf 5 januari 2023 te zien op Netflix België

Copenhagen Cowboy door Nicolas Winding Refn is vanaf 5 januari 2023 te zien op Netflix België

Door Deens regisseur Nicolas Winding Refn (Drive, Too Old to Die Young, Only God Forgives) met Angela Bundalovic als Miu, Lola Corfixen als Rakel, Zlatko Buric als Miroslav, Andreas Lykke Jørgensen als Nicklas, Jason Hendil-Forssell als Chiang, LiIi Zhang als Mother Hulda & Dragana Milutinovic als Rosella, geniet van de officiële Copenhagen Cowboy trailer, een 6-delige mini-serie vanaf 5 januari 2023 op Netflix België.

Lees verder Copenhagen Cowboy door Nicolas Winding Refn is vanaf 5 januari 2023 te zien op Netflix België

Eerste kijk op Copenhagen Cowboy door Nicolas Winding Refn voor Netflix België

SYNOPSIS: Copenhagen Cowboy door Nicolas Winding Refn (Drive, Too Old to Die Young, Only God Forgives) is een spannende, met neon doordrenkte noir-serie van 6 afleveringen met de raadselachtige jonge heldin Miu. Na een leven van dienstbaarheid en aan de vooravond van een nieuw begin, doorkruist ze het onheilspellende landschap van de criminele onderwereld van Kopenhagen. Op zoek naar gerechtigheid en wraak, ontmoet ze haar aartsvijand, Rakel, terwijl ze op een odyssee beginnen door het natuurlijke en het bovennatuurlijke. Het verleden verandert en bepaalt uiteindelijk hun toekomst, wanneer de 2 vrouwen ontdekken dat ze niet alleen zijn, maar met velen. Cast staat uit Europese namen zoals Angela Bundalovic (The Rain), Lola Corfixen (Refn’s dochter), Zlatko Buric (Pusher), Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang & Dragana Milutinovic.