Er komt een 2de seizoen van Over Water

Stijn Van Opstal & Bruno Vanden Broecke in Over Water S2

Voor de bingekijkers onder ons zal het geen verrassing mogen zijn, maar de nieuwste VRT Nu-serie Over Water krijgt een 2de seizoen. Namen zoals Tom Dewispelaere, Natali Broods, Tom Van Dyck & Ruth Becqaert zullen opnieuw van de partij zijn, terwijl Stijn Van Opstal & Bruno Vanden Broecke hun intrede zullen doen in Over Water S2. Het 2de seizoen van Over Water wordt verwacht in het voorjaar van 2020 en wordt opnieuw een 10-delige dramareeks van Paul Baeten Gronda & Tom Lenaerts. Wie kijkt er uit naar het nieuwe seizoen?

Officiële synopsis van Over Water seizoen 2 luidt:

Over Water S2 vertelt hoe gevallen televisiester John Beckers na een periode in de gevangenis probeert vertrouwen terug te winnen van zijn kinderen, zijn ex-vrouw, zijn nieuwe vriendin en (niet onbelangrijk) de man in de straat. John gaat met vernieuwde moed aan de slag als CEO van het havenbedrijf De Beco, een bedrijf dat op dit moment stuurloos is omdat eigenlijke CEO op dit moment spoorloos verdwenen is. Gaat de tv-vedette gewoon voor de haven werken of laat hij zich mee op sleeptouw nemen door zij die weten hoe je op een slinkse (maar criminele) wijze snel geld kan verdienen in de haven?

 

Je kan het eerste seizoen van Over Water nog tot 31 december 2018 uitkijken op VRT Nu en is vanaf 18 februari 2019 te streamen op Telenet Play More.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter