WEDSTRIJD: Win Blu-Rays voor Beautiful Boy

Algemene Blade Runner 2049 poster

Je mag zeggen wat je wil van het Oscar-parcours van A Star is Born, het overtrof Beautiful Boy door Belgische trots Felix van Groeningen niet. Goed nieuws, want a Beautiful Boy komt 2 april op DVD & Blu-Ray en ter gelegenheid van de release geven we 5 Blu-Rays weg. Ben je benieuwd hoe je kan winnen? Waag je kans onderaan!

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? ‘Beautiful Boy‘ vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

Tom Hardy & Michelle Williams in Venom

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Hoeveel euro bracht Beautiful Boy op in zijn openingsweek in België (tip)?
  • Heeft Beautiful Boy een Oscar binnengehaald (tip)?
  • Eén van de jonge castleden in Beautiful Boy speelt een rol in Shazam. Weet je wie (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

 

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter