HBO’s Euphoria op het Filmfestival van Oostende 2019

HBO's Euphoria op het Filmfestival van Oostende

Op zaterdag 7 september 2019 komt niet alleen Monica Bellucci naar het Filmfestival van Oostende, televisie- en filmexperte Britt Valkenborghs zal een panel houden rond de HBO-serie Euphoria met Zendaya (Spider-Man Far from Home) in de hoofdrol. De 2 eerste afleveringen van de nieuwe tienerreeks zullen ook te zien zijn in de bioscoopzalen van Kinepolis Oostende.

Geproduceerd door Drake, met aanstormend talent Zendaya in de hoofdrol en met thema’s als seks, drugs, identiteit, trauma, sociale media, liefde en vriendschap is HBO-sensatie Euphoria een jongerenserie op het scherpst van de snee. Expliciet, taboedoorbrekend en on point. Genoeg munitie dus voor een diepgravende en boeiende discussie tussen opiniemakers en experten rond al die thema’s.

Het panelgesprek geleid door allround televisie- en filmexperte Britt Valkenborghs krijgt gasten zoals Jitske Van de Veire (woordvoerder van Wel Jong Niet Hetero), Elisabeth Timmermans (postdoctoraal onderzoeker en auteur van het boek Liefde in tijden van Tinder) & Emma Daeleman (campagnemanager bij WAT WAT).

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.