PRIMEUR: Sonic the Hedgehog krijgt Vlaamse stemmencast

Sonic the Hedgehog banner

Een kleine primeur in België, want de nieuwste live action film Sonic the Hedgehog krijgt een grote Vlaamse stemmencast! In het verleden voorzag Disney steeds Nederlandse stemmen, maar nooit effectief een grote Vlaamse stemmencast zoals bij het SEGA-icoon Sonic. Grote namen zijn onder meer Sander Gillis, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Ferre Cortebeeck, Rudi Giron, Tommie Van Dooren & Philippe Bernaerts.

Sander Gillis (Angry Birds 2, Early Man) zal de stem van Sonic, terwijl Koen Van Impe (Urbanus de Vuilnisheld, 13 Geboden) tot leven komt als zijn aardsvijand Dr. Robotnik. Kobe Van Herwegen (Coco, Geheim Agent Roekoeloos) & Ianthe Tavernier (Buurtpolitie) spelen het koppel Tom & Maddie. Andere stemmen zijn Ferre Cortebeeck als de jonge Sonic, Rudi Giron ala Wade, Tommie Van Dooren als Miles, Philippe Beenaerts als de Chef van de Marine, Jan Schepens, Dirk Bosschaert, Daisy Thys, Hilde Van Hulle, Jos Dom, Johan De Paepe, Ken Verdoodt, Peter Creemers, Pixie Ramboer & Sarah Kefi.

SONIC is een komisch live-action avontuur gebaseerd op de klassieke videogame van SEGA, met in de hoofdrol de iconische heethoofdige blauwe egel. De film volgt Sonic in zijn ontdekking van de wereld met zijn nieuwe menselijk vriend Tom Wachowski. Sonic en Tom moeten hun krachten bundelen om Dr. Robotnik te stoppen. Deze gemene gekke wetenschapper wil Sonic zijn superpowers stelen om zo de hele wereld te domineren.

Sonic the Hedgehog wordt op 19 februari 2020 in Belgische bioscopen verwacht!


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter