Kinepolis gaat deze zomer On Tour voor een buitengewone drive-in filmbeleving

Na enkele maanden binnenblijven komen we allemaal uit ons kot en bereiden we ons voor om te genieten van een heerlijke zomer. Voor filmliefhebbers die tegelijk ook hunkeren naar een unieke filmervaring, komt Kinepolis met een gloednieuw concept: Kinepolis On Tour! Zo parkeer je je wagen deze zomer in de idyllische velden van Maldegem voor de openingsfilm van Kinepolis On Tour, de iconische klepper Interstellar. Of wat dacht je van wegdromen bij een romantische film in de schaduw van het magische kasteel van Alden Biesen in Bilzen? Dé ideale manier om je herwonnen vrijheid te combineren met een flinke portie filmmagie!

Op kinepolis.be/ontour vind je alle info wat betreft reeds bevestigde locaties, programmatie en online voorverkoop. Nieuwe locaties en films worden in de komende weken aan het programma toegevoegd. Nieuwsgierigen markeren best hun agenda tussen 3 juli en 31 augustus 2020 voor een uiterst unieke drive-in bioscoopervaring over het hele land.

Kinepolis on Tour logo

Het concept werd bedacht en ontwikkeld door Kinepolis en de Geronimo groep, in samenwerking met Eén, Radio 1, MNM, Radio 2, MINI & Coca-Cola Zero. Het productiehuis MoJuice staat mee in voor de organisatie en ontwikkeling. Elke locatie zal gedurende enkele dagen omgetoverd worden tot een unieke drive-in bioscoopsetting, in lijn met de sfeer van de film.

Grootste mobiele LED scherm ter wereld
In alle veiligheid samen van een film genieten in een indrukwekkend openluchtkader is met Kinepolis On Tour gemakkelijker dan ooit. Elke dag voorziet het event tot drie keer toe plaats voor 250 wagens. Met een toegangsticket van slechts 25 euro per wagen krijgen bezoekers genoeg om hun ogen uit te kijken. Genieten van subliem beeld gebeurt uiteraard in ware Kinepolis-stijl, dankzij het grootste mobiele LED scherm ter wereld. Dat scherm meet 16 meter op 9 meter en laat elke scène haarfijn overgaan in het Belgische decor.

De volgende films worden gepland tot op heden:

Maldegem (3 juli – 7 juli)
Bilzen (10 juli – 14 juli)
Locatie: parking Paleis 12Koop hier je tickets:
– Onward (Vlaamse versie)
– The Lion King (Vlaamse versie)
– 1917
– Bohemian Rhapsody
– Bad Boys for Life
– Jurassic Park

Brugge (27 juli – 2 augustus)
Locatie: in de schaduw van het Jan BreydelstadionKoop hier je tickets:
– Grease
– Bad Boys for Life
– Bohemian Rhapsody
– Diego Maradona
– The Lion King (Vlaamse versie)
– Jurassic Park
– 1917
– Onward (Vlaamse versie)
– Joker
– Dirty Dancing
– F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma
– Escape Room
– Inception

Machelen (14 augustus – 16 augustus)
Locatie: in de schaduw van het viaduct, op de Broeklin-siteKoop hier je tickets:
– The Lion King (Vlaamse versie)
– Bad Boys for Life
– Bohemian Rhapsody
– Escape Room
– Back to the Future
– Onward (Vlaamse versie)
– The Rolling Stones – Havana Moon

Ter plekke kan je online drank en snacks aankopen en met je smartphone betalen. Deze worden nadien tot aan je auto gebracht.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.